AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.24 // 19.6.2022

Voitto maistui Ilves-luotsi Kalliolle - "Pelaajilla oli vaan niin kova halu voittaa"

Voitto maistui Ilves-luotsi Kalliolle - "Pelaajilla oli vaan niin kova halu voittaa"

Petteri Pennanen iski alussa ja lopussa. (Kuva: Juha Tamminen)

Kolmen viikon tauon jälkeen Ilves ei aivan ehjää suoritusta saanut FC Lahtea vastaan puristettua, mutta pelaajien vahvan voitonhalun seurauksena täysi pistepotti jäi Ratinaan.

Erittäin vauhdikas ja tapahtumarikas ottelu tarjosi katsojille jännitettävää aivan viime sekunneille asti, kun lisäajalla FC Lahti nousi ensin tasoihin ja aivan viime hetkillä Ilves iski 3-2-voittomaalin.

Ilveksen päävalmentaja Toni Kallio jakoi kiitosta voitosta nimenomaan pelaajilleen.

– Pelaajilla oli vaan niin kova halu voittaa. Olihan se Lahden tasoitusosuma lopussa melkoinen takaisku, mutta pelaajien halu voittaa kotiyleisön edessä oli ihailtavaa.

Ilveksen vaisu pelaaminen avausjaksolla menee Kallion mukaan pelaamattomuuden piikkiin. Tauolla riitti, kun kävivät joukkueen kanssa muutamat asiat lävitse.

– Ei tauolla mitään myrkkykeittoa tarvinnut syöttää, kävimme läpi muutamia yksityiskohtia. Passivoidumme aivan liikaa avausjaksolla, minkä ansiosta Lahti sai niin vahvan otteen pelistä. Hävisimme siinä myös aivan liikaa kaksinkamppailuita, Kallio totesi.

- Hiukan tämä pitkä pelitauko toi alaspäin meidän koko pelin kontrollointia ja siksi varmaankin tuo passivoituminen tapahtui.

Lisää uutisia