AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 18.6.2022

"Täytyy syyttää tehottomuuttamme" - Koskela pettyi HJK:n tappioon

"Täytyy syyttää tehottomuuttamme" - Koskela pettyi HJK:n tappioon

Toni Koskela manasi rankkaria ja punaista korttia. (Kuva: Juha Tamminen)

HJK:n yhdeksän ottelun tappioton putki katkesi, kun AC Oulu ryösti täydet pisteet Töölöstä Klubin 115-vuotisjuhlaottelussa.

Ottelu oli alusta loppuun saakka hyvin HJK:n hallussa, mutta heppoisen rangaistuspotkutuomion myötä oululaiset onnistuivat hyödyntämään ottelun ainoan todellisen maalipaikkansa.

HJK sen sijaan ei onnistunut hyväksyttyä maalia tekemään, ja sinivalkoisten maaliton putki on nyt peräti kolmen ottelun ja yli 300 minuutin mittainen. Juhlaottelussa Klubi loi tukun vaarallisia tilanteita, mutta maaliviivaa ja paitsiomaalia lähemmäs maalintekoa joukkue ei päässyt.

HJK:n päävalmentajan Toni Koskelan mukaan joukkueen pelaaminen oli etenkin toisella jaksolla hyvää, mutta joukkue saa syyttää itseään maalipaikkojen hukkaamisesta.

– Meidän täytyy syyttää tehottomuuttamme siitä, että jäimme nollille ja ilman pisteitä. Pelasimme toisella jaksolla ihan hyvin ja loimme paljon hyviä paikkoja, vaikka pelasimme yhden miehen alivoimalla. Suurin ongelmamme on se, ettemme saa palloa maaliin lukuisista hyvistä tilanteista huolimatta.

– Toisaalta pelaajien työmoraalia on kiitettävä. Tämä oli viikon toinen ottelumme, jossa jouduimme alivoimalle käytännössä sitä ansaitsematta: maanantaina loukkaantumisen vuoksi, ja tänään tuomarin virheestä. Pelaajat jaksoivat kuitenkin silti painaa pelin täysin Oulun päähän, ja loimme 2–3 huippupaikkaa vajaallakin.

Lisää uutisia