AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 2.6.2022

Samuel Anini jr. lainapestistään: "Kova kilpailu kehittää"

Samuel Anini jr. lainapestistään: "Kova kilpailu kehittää"

Samuel Anini jr. hakee peliaikaa Oulusta. (Kuva: Juha Tamminen)

Huhtikuun puolivälissä HJK:sta AC Ouluun lainattu Samuel Anini jr. on törmännyt Oulussa kovaan kilpailuun peliajasta.

Talvikauden loukkaantumisesta kärsinyt "Junnu" on pelannut neljässä Veikkausliiga-ottelussa yhteensä 74 minuuttia.

– Täällä on kaikki hyvin! Lainapesti on lähtenyt hyvin käyntiin varsinkin kentän ulkopuolella. Minut on otettu tosi hyvin vastaan Oulussa: Joukkuekaverit ovat mukavia ja valmennuskin tosi hyvä. Odotin, että olisin saanut alussa enemmän peliaikaa. Pitkän loukkaantumiseni kannalta on kuitenkin hyvä, että olen saanut hiljalleen sopeutua joukkueeseen, Anini kertoo HJK:n verkkosivujen haastattelussa.

Anini avasi maalitilinsä AC Oulun paidassa toukokuun lopussa Suomen Cupin ottelussa Ilves 2:sta vastaan. Ensimmäisen maalinsa Junnu teki oikean kulmalipun tuntumasta takaviistoon tulleesta keskityksestä, jonka hän viimeisteli kliinisesti vasempaan alanurkkaan toisella kosketuksellaan. Vauhtiin päässyt Anini teki ottelussa toisenkin maalin, kun hän karkasi läpiajoon Ilveksen kulmapotkun jälkitilanteesta ja sijoitti pallon maaliin Ilves-veskarin haarojen välistä.

– Tein viime viikolla kaksi maalia Ilves 2:sta vastaan Suomen Cupissa ja pelasin 90-minuuttisen toista kertaa Oulussa. Pääsen parhaaseen vireeseen pelien kautta ja tunnen pääseväni vihdoin vauhtiin. Meillä on maajoukkuetauolla loma, mutta olen valmiina kilpailemaan tosissaan peliajasta laiturina, kun palaamme treeneihin. AC Oulussa on paljon kilpailua laiturin paikoilla, mutta kova kilpailu kehittää, Anini toteaa HJK:n verkkosivuilla.

Lisää uutisia