AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 2.6.2022

​Ilmari Niskasella on unelma loppukesälle – "Olisi mahtavaa kohdata KuPS eurocupeissa"

​Ilmari Niskasella on unelma loppukesälle – "Olisi mahtavaa kohdata KuPS eurocupeissa"

"Immi" seuraa tarkasti KuPS:n menestystä. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS:sta maailmalle lähtenyt Ilmari Niskanen valmistautuu Huuhkajien kanssa edessä oleviin Nations Leaguen otteluihin hyvillä mielin, sillä alla on vahva kausi Dundee Unitedissa Skotlannissa.

Siirto Skotlantiin on osoittautunut Niskaselle erinomaiseksi ratkaisuksi. Vastuuta on tullut runsaasti ja pelit päättyneellä kaudella sujuivat pääsääntöisesti hyvin.

- Edellinen kausi oli itselleni haastava ja siihen nähden tämä kausi oli erittäin hyvä. Pari vähän vaisumpaa jaksoa oli, mutta muuten kulki oikein hyvin. Tehoja kaipaan itseltäni ehkä enemmän, mutta tyytyväinen voi olla, Niskanen kertoo.

- Skotlannissa peli on hyvin suoraviivaista, mikä sopii minulle hyvin. Siellä mennään eikä meinata. Lisäksi suhtautuminen jalkapalloon on todella intohimoista.

Myös Dundee Unitedille kokonaisuutena kausi oli positiivinen ja palkintona irtosi paikka myös eurokentille kaudelle 2022-23.

- Pisteitä jos katsoo, niin ihan huippukausi tämä ei ehkä ollut, mutta sijoituksen suhteen suorastaan loistava. On iso juttu koko seuralle päästä pitkästä aikaa eurokentille.

Entistä seuraansa KuPS:aa Niskanen seuraa hyvin tarkasti ja riemuitsee menestyksestä.

- Todella ilolla olen seurannut, uskomaton putkihan KuPS:lla on nyt vielä menossa ja peliesityksetkin ovat minusta olleet loistavia. Minulla on hyvä fiilis KuPS:n puolesta, siellä on nyt viisi vuotta perättäin menestytty ja pelattu europelejä – ja pelattu lisäksi hyvin, Niskanen sanoo.

- KuPS on taas nyt kesällä eurokentillä ja kun mekin pääsimme Konferenssiliigaan, niin… Olisihan se aivan mahtavaa, jos pääsisi kohtaamaan KuPS:n eurocupeissa.

Lisää uutisia