AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 2.6.2022

Furuholm ja Paajanen mukaan FC Inter ry:n hallitukseen

Furuholm ja Paajanen mukaan FC Inter ry:n hallitukseen

Pelaajauransa viime kauteen päättänyt Timo Furuholm nimettiin uuteen luottamustoimeen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin entiset pelaajasuuruudet ja Veikkausliigan legendat Timo Furuholm ja Severi Paajanen on valittu FC Inter ry:n hallitukseen.

FC Inter ry:n hallituksen puheenjohtaja Julius Håkansin mukaan entiset pelaajat tuovat tärkeää osaamista hallitukseen.

– Furuholm ja Paajanen tuovat molemmat omaa erityisosaamistaan hallitukseen. Paajanen ymmärtää ammattinsa puolesta erityisen hyvin nuoria ja heidän asemaansa, kun taas Furuholmilla on asiantuntevaa näkemystä yhteiskuntavastuullisuuden merkityksestä, Håkans kertoo seuran sivuilla.

Furuholm on kahden harrastavan lapsen isä ja opiskelee Turun Yliopistossa sosiaalitieteitä. Lisäksi hän toimii kunta- ja aluepäättäjänä, sekä tv-asiantuntijana jalkapallossa. Hän pelasi Interin edustuksen paidassa 12 kautta, ja 5 kautta joukkueen kapteenina kasvatti vahvan siteen ja suhteen seuraan.

– Tietysti pelaaja-aikana edustusjoukkueen pärjääminen oli etusijalla. Sen loputtua on ollut mielenkiintoista katsoa toimintaa toisestakin suunnasta. Juniori- ja edustustoiminta ovat tasavertaisen tärkeitä.

Paajanen aloitti pelaajauransa Interissä jo B-juniorina ja pelasi edustusjoukkueessa kausina 2007-2014. Veikkausliigan otteluita Interin paidassa kertyi 221 kappaletta, ja pelaajaura Interissä sisälsi menestystä kuten mm. vuoden 2008 Suomen mestaruuden.

Pelaajauran jälkeen Paajanen on opiskellut erityisopettajaksi ja vuodesta 2019 alkaen hän on työskennellyt erityisluokan opettajana Mikaelin koulussa Turussa. Tällä hetkellä hän opettaa kuudennelle luokka-asteelle siirtyvää luokkaa.

– Lähdin innolla mukaan, kun Julius Håkans tarjosi minulle paikkaa hallituksen jäsenenä Janina Anderssonin paikalle. Halusin tarttua tähän tilaisuuteen, koska minulla on ollut sellainen tunne, että haluan tehdä jotain Interille takaisin, kun olen itse saanut seuralta niin paljon. Elämäntilanne ja työkuviot eivät mahdollista esim. valmentamista, niin hallitustyöskentely kuulosti sellaiselta, joka olisi tässä vaiheessa sopiva vaihtoehto.

Furuholm toimii myös hallituksen varapuheenjohtajana. Hallitukseen kuuluu myös Nikolas Håkans.

Lisää uutisia