AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 30.5.2022

Nuorela tyytyväinen VPS:n voittoon - "Nyt voitimme, vaikka emme pelanneet ihan yhtä hyvin"

Nuorela tyytyväinen VPS:n voittoon - "Nyt voitimme, vaikka emme pelanneet ihan yhtä hyvin"

Jussi Nuorela luotti kolmeen pisteeseen. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS kävi hakemassa tärkeät kolme pistettä Maarianhaminasta sunnuntai iltana.

Ensimmäisellä puoliajalla Kalle Multanen viimeisteli kaksi maalia, ja toisella puoliajalla Samba Sillah nosti VPS:n johdon jo kolmeen maaliin. Vielä ottelun lopussa IFK Mariehamn pääsi aloittamaan loppukiriä Joakim Latosen maalilla, mutta enempää maaleja ei kuitenkaan nähty, ja pelin lopputuloksena oli Vepsun 1–3 voitto.

– Tietysti tosi tärkeät kolme pistettä. Alla oli kaksi kotitappiota, ja nyt on kolmen viikon tauko tulossa, niin tietysti tärkeää saada ennen sitä hyvä tulos aikaiseksi, kertoi Vepsun päävalmentaja Jussi Nuorela.

Itse peli ei Nuorelan mukaan ollut parasta Vepsua, mutta tulosta tuli tällä kertaa.

– Kahdessa edellisessä pelissä pelasimme tosi hyvin, mutta emme saaneet tulosta aikaiseksi, ja nyt sitten voitimme, vaikka emme pelanneet ihan yhtä hyvin. Voitto maistuu tietysti hyvältä, mutta ennen kaikkea omassa pallollisessa pelaamisessa olimme sen verran huonoja, että peli aaltoili päästä päähän, emmekä saaneet kunnon kontrollia. Tästä huolimatta olin koko ajan tosi luottavainen siitä, että jos me vähänkään teemme asioita hyvin, niin me tulemme voittamaan.

- Olimme vahvoja erikoistilanteissa, ja aina kun hyökkäsimme ja pääsimme vastustajan alueelle, olimme vaarallisia, kommentoi Nuorela.

Jobinpostiakin vaasalaisille tuli, kun kapteeni Sebastian Strandvall joutui jättämään kentän toisella jaksolla.

– Strandvallin loukkaantuminen oli totta kai tosi harmillinen. Toivotaan parasta, että ei olisi mitään älyttömän vakavaa, mutta se nähdään sitten myöhemmin, kertoo Nuorela.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia