AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.21 // 29.5.2022

Hetemaj odottaa sunnuntain kärkikamppailua innolla - "Kummallakin on hyvä oma peli ja filosofia"

Hetemaj odottaa sunnuntain kärkikamppailua innolla - "Kummallakin on hyvä oma peli ja filosofia"

Perpa on päässyt jo maalin makuunkin tällä kaudella. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK:n riveihin täksi kaudeksi palannut Perparim Hetemaj kohtaa sunnuntain kärkikamppailussa KuPS:n ensi kertaa vuosikausiin.

"Perpa" pelasi Kuopiossa viimeksi niinkin kauan sitten kuin keväällä 2005, mutta asetelmat sunnuntain kärkikamppailuun ovat hyvin selvillä.

– Odotan peliä hyvillä mielin. Molemmat joukkueet tietävät varmasti pelin tärkeyden. Kummallakin on hyvä oma peli ja filosofia, joita ne toteuttavat, Hetemaj sanoi Savon Sanomille.

– Fudis täällä on vähän erilaista, mutta on kiva olla takaisin kotimaan kentillä. Sarjalle tekee hyvää, että ainakin kaksi kovaa joukkuetta on tappelemassa mestaruudesta.

Pitkän ulkomaan kierroksen jälkeen juurilleen palanneella ja tällä kaudella kuudessa liigapelissä esiintyneellä Hetemaj'lla on tilillään yhteensäkin vain 39 Veikkausliigan ottelua ja kaksi maalia, joista toinen syntyi tällä kaudella.

– Omassa pelissä on ollut hyvää, mutta tietysti myös parannettavaa. Kivaa on kuitenkin ollut, kun olemme voittaneet pelejä.

– KuPSilla on tosi hyvä porukka; hyvät pelaajat ja hyvä valmentaja, sillä Simo Valakari on tuttu veljeni [Mehmet Hetemaj] kautta Seinäjoen Jalkapallokerhon ajoilta, urallaan 49 A-maaottelua Huuhkajissa pelannut Hetemaj pohti.

KuPS - HJK Väre Areenalla sunnuntaina 29.5. kello 16.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: Savon Sanomat
Lisää uutisia