AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 28.5.2022

SJK:n päävalmentaja Gómez pettyi tulokseen - "Masentava päätös tälle jaksolle"

SJK:n päävalmentaja Gómez pettyi tulokseen - "Masentava päätös tälle jaksolle"

SJK jäi pisteittä Oulussa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK joutui lähtemään lauantaina kotimatkalle Oulusta ilman pisteitä AC Oulun kairattua 1-0-voiton.

Hyvässä nousuvireessä olleelle SJK:lle tappio oli raskas isku.

– Tämä tulos ja päivä oli pettymys, samoin masentava päätös tälle kiireiselle jaksolle, sanoi SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez ottelun jälkeen.

Gómezin mukaan jokainen Veikkausliigaottelu on lopulta hyvin pienestä kiinni.

– Kuten olemme nyt huomanneet, tällä kaudella pelit ovat melko tiukkoja. Meistä tuntuu, että peli olisi ollut tasainen, mutta meidän prässitasomme ja pallon hallinta ei ollut sillä tasolla, millä haluaisimme sen olevan. Varsinkaan ensimmäisellä jaksolla. Paransimme toisella jaksolla, ja jopa painostimme heitä, saaden hallinnan paljon nopeammin itsellemme. Se auttoi pallokontrollissa. Harmillisesti yhdestä meidän prässihetkestämme meidän puolustuslinjamme joutui hieman liian alas ja siten he saivat vähän liikaa tilaa ja helposti maalin.

- Sen jälkeen yritimme palata takaisin otteluun. Meiltä myös hylättiin maali ottelussa ja meillä oli toinen hyvä tilanne, josta olisimme voineet tasoittaa. Myös joitain muita hyviä hetkiä, mutta tänään meistä ei ollut tarpeeksi saadaksemme mitään mukaan pelistä.

Gómez näkee parantamisen varaa SJK:lla nimenomaan siinä, että tasainen ottelu saadaan käännettyä oikeaan suuntaan.

– Nämä pienten marginaalien pelit eivät ole nyt oikein kääntyneet meille. Siksi meidän tulee käyttää tämä tuleva tauko hyväksemme. Palata perusasioihin ja peruspilareihin pelissämme. Siten voimme saada taas mahdollisimman monessa pelissä hallinta ja kontrolli, jolla taataan voitot meidän hyväksemme, sanoi Gómez.

Lisää uutisia