AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 28.5.2022

Lopun tasoitus ei juuri lämmittänyt FC Lahtea - "V...ttaa ja paljon"

Lopun tasoitus ei juuri lämmittänyt FC Lahtea - "V...ttaa ja paljon"

FC Lahti punnersi pisteen matkaansa. (Kuva: Jussi Rämä)

FC Lahti ja FC Haka tasasivat pisteet kesäsateen kastelemalla Tehtaan kentällä lukemin 1-1.

FC Lahden viime hetkien tasoitusmaalista vastasi laitaväkkärä Loorents Hertsi. Kotijoukkueen johto-osuman iski Logan Rogersson.

Ottelun jälkeen lahtelaisten tasoitusosuman iskenyt Hertsi oli äärimmäisen pettynyt. Hän ei ollut itsekään varma, miten tasoitusmaali syntyi. Hertsi myönsi, että Lahti menetti otteen pelistä toisella jaksolla, joten pistekin oli saavutus.

– Tällä hetkellä vituttaa ja paljon. Uskon, että kaikki muut näki maalini paljon paremmin kuin minä. Jotenkin se pallo jäi siihen pyörimään. Emme sentään hävinneet, mutta piste ei tyydytä. Ensimmäisellä jaksolla pelasimme ihan hyvin, mutta toisella menetimme otteen. Haka sai vaarallisia vastahyökkäyksiä ja rokotti yhdestä sellaisesta.

- Onneksi edes nousimme tasoihin, sillä piste on enemmän kuin ei mitään, Hertsi summasi pettyneenä.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zenelillä oli ottelun jälkeen kaksijakoiset tunnelmat. Toisaalta tasoitusosuma tuntui hyvältä, mutta joukkueen peliesitys ei sulattanut päävalmentajan sydäntä. Zeneli manasi virheitä, joita joukkue tänään teki.

– Tasoitus lopussa tuntui hyvältä ja olen iloinen Hertsin maalista. Minulla on silti kaksijakoiset fiilikset. Meillä oli paikkoja useampaan maaliin ja ennen ottelua luotimme, että voitamme täällä pitkän tauon jälkeen.

- Peliesitys ei tyydyttänyt täysin. Ensimmäisellä jaksolla oli paljon hyvää. Toisella jaksolla puolestaan teimme paljon pieniä virheitä, jotka pitää saada pois, Zeneli kertasi.

Lisää uutisia