AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.21 // 27.5.2022

"Puolustuksessa olemme löytäneet hyvän draivin" - Ilves on saanut oman päänsä tilkittyä

"Puolustuksessa olemme löytäneet hyvän draivin" - Ilves on saanut oman päänsä tilkittyä

Ilves hakee vielä terävyyttä hyökkäyspeliin. (Kuva: Juha Tamminen)

Ilves matkaa lauantaina FC Interin vieraaksi ja lähtee jatkamaan hyvää tulosvirettään.

Ilves on viime otteluissaan löytänyt jälleen keinot kurinalaiseen puolustamiseen. Viimeksi viikko sitten FC Honka joutui kotikentällään toteamaan, että kissapetoa ei noin vain riepotella. Keltavihreät hallitsivat pitkiä pätkiä etenkin avausjaksolla, mutta maalit ottelusta jäivät kuitenkin puuttumaan.

Kokonaisuudessa päävalmentaja Toni Kallio on tyytyväinen viime aikaisiin otteisiin. Kaksi nollapeliä putkeen ovat olleet hyviä työvoittoja.

– Jos jatkamme samalla tavalla kuin Honkaa vastaan ensimmäiset puoli tuntia, niin hyvä tulee. Pidimme oman päädyn puhtaana kollektiivisella puolustuksella ja loimme myös paikkoja maalintekoon. Haemme ehjää ysikymppistä, Kallio toteaa.

– Vielä tarvitaan vähän huolellisempia viimeisiä ratkaisuja hyökkäyksessä, pelirohkeutta kaivataan lisää. Ehkä turhan kaukaa joudutaan hakemaan vetoja ja keskityksiä. Puolustuksessa olemme löytäneet hyvän draivin. Vielä voi parantaa sitä, että löytäisimme aina paremmin oman kohteen myös purkupalloissa. Niitä ei tarvitsisi antaa hätäisesti vastustajalle.

FC Inter-Ilves Veritas Stadionilla lauantaina 28.5. kello 17.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia