AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 27.5.2022

"Kovin aikaista katsella sarjataulukkoja" - Inter keskittyy oman pelinsä parantamiseen

"Kovin aikaista katsella sarjataulukkoja" - Inter keskittyy oman pelinsä parantamiseen

Miguel Grau keskittyy joukkueen ja pelin kehittämiseen. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter isännöi lauantaina Ilvestä, joka on sarjataulukossa turkulaisia kaksi pistettä jäljessä yhden ottelun vähemmän pelanneena.

Tamperelaisilta nousee tilastojen valossa pari yksilöä esiin. Vahvan alkukauden ovat pelanneet Kai Meriluoto ja Petteri Pennanen. Heidän vahvuutensa eivät suoranaisesti liity vastustajan vahvuuksien pimentämiseen, vaan vastuu tehoista on paljon levännyt heidän harteillaan. Meriluodon tehot ovat 4+1 ja Pennasen 3+1. Heidän vaarallisuutensa on luonnollisesti myös Inter-luotsi Miguel Graun tiedossa.

– Yritämme aina opettaa pelaajillemme, millaisia vahvuuksia vastustajan pelaajilla on, ja kuinka he pelaavat. Otamme nämä pelaajat huomioon, mutta pääpaino on tietenkin omassa pelaamisessamme.

Mainitun kaksikon lisäksi Ilveksen hyökkäyksestä löytyy myös SJK:sta seuraan siirtynyt Tuco. Romuluinen kärkipelaaja jäi varmasti monen turkulaiskatsojan mieleen kauden 2021 viimeiseltä kierrokselta, kun hän iski härskit neljä maalia sinimustien verkkoon. Hän on tunnetusti ollut syksyn pelaaja, josta kielii myös tämän kauden nolla tehtyä maalia ensimmäiseen kahdeksaan liigaotteluunsa. Tämä on toinen putki, jolle Inter hakee jatkoa voittoputkensa lisäksi.

Voitolla Inter tekisi mukavasti piste-eroa Ilvekseen, vaikka tämä onkin vain yksi ottelu muiden joukossa. Ilves kampeaisi voitolla puolestaan pisteen verran Interin edelle. Grau ei kiinnitä yhtä paljoa huomiota sarjataulukon pieniin muutoksiin.

– On vielä kovin aikaista katsella sarjataulukkoja. Keskittymisemme on pelimme parantamisessa ja joukkueen kehityksessä, Grau veistelee.

Lisää uutisia