AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 26.5.2022

VPS puristi voiton VJS:sta – Nuorela kiitteli omiaan ja antoi tunnustusta vastustajalle

VPS puristi voiton VJS:sta – Nuorela kiitteli omiaan ja antoi tunnustusta vastustajalle

Jussi Nuorela antoi tunnustusta VJS:lle. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS varmisti keskiviikkoiltana paikkansa Suomen Cupin kuudennella kierroksella, ottamalla 2–0 voiton VJS:stä. Päävalmentaja Jussi Nuorelalle jatkopaikka oli pääasia.

Pirteän alun jälkeen VPS pääsi nopeaan 1–0 johtoon, mutta VJS pääsi vähitellen peliin mukaan, ja toisella puoliajalla nähtiin tasaista kamppailua. Lopulta Tyler Reidin upea soolomaali ratkaisi Vepsun 2–0 voiton.

– Ensimmäisellä jaksolla olin siihen tyytyväinen, että kontrolloimme peliä selkeästi. Saimme maalin, ja meillä oli pari muutakin hyvää maalipaikkaa. Meidän olisi pitänyt johtaa ehkä enemmänkin puoliajalle mentäessä. Toinen jakso oli meille selkeästi vaikeampi, ja kaikki kunnia VJS:lle siitä, että he tekivät pelistä vaikean meille. Toinen puoliaika oli tosi tasainen ja peli meni päädystä päähän, kertoo Vepsun päävalmentaja Jussi Nuorela vaasalaisten sivuilla.

Lisää uutisia