AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.21 // 25.5.2022

"Hyvää cup-tunnelmaa" - FC Lahden Berat Köse nautti maalista ja jakoi kiitosta vastustajalle

"Hyvää cup-tunnelmaa" - FC Lahden Berat Köse nautti maalista ja jakoi kiitosta vastustajalle

"Mac" Kandji löi alkutahdit Lahden voitolle. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti nappasi jatkopaikan Suomen Cupissa, kun Haminan Pallo-Kissat kaatui vierasottelussa lukemin 6-2.

Macoumba Kandji iski kahdesti. Lopuista maaleista vastasivat Berat Köse, Alan Henrique, Chinedu Geoffrey ja Hysen Memolla. Kotijoukkueen molemmista maaleista vastasi Joona Pasi. Kandji avasi lahtelaisten maalihanat vartin pelin jälkeen ja Kuhnurit piti otteen hallussaan, vaikka kotijoukkue kelpo lailla taistelikin.

Ottelun jälkeen FC Lahden toisen maalin ja uransa avausmaalin FC Lahden paidassa tehnyt Berat Köse oli hyvillä fiiliksillä. Hän antoi kiitosta Arlind Sejdiulle syötöstä osumaansa.

Köse myös kehui kotijoukkuetta ja sen kannattajia.

– Nyt on erittäin hyvät fiilikset. Olen hakenut tuntumaa Reippaan puolelta ja onnistunut siellä maalinteossa ja nyt pääsin myös FC Lahdessa avaamaan maalitilini. Maalissa Sejdiulle tuli hyvä pallo laitaan ja hän sai kuljetettua palloa. Ei minun tarvinnut olla kuin oikeassa paikassa, niin hyvin se pallo tuli siihen. Sitten piti osua hyvin palloon, sillä nurmikenttä oli vähän keväinen. Keskityin vain osumaan palloon ja se meni sitten maaliin.

- Ottelussa oli hyvää cup-tunnelmaa ja mähinää. On pakko antaa arvostusta HaPK:lle hyvästä esityksestä. He pärjäsivät hyvin ja katsomossa oli porukkaa, Köse kehui.

Lisää uutisia