AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.20 // 22.5.2022

"Oli raskas peli" - FC Lahti pettyi tappioon

"Oli raskas peli" - FC Lahti pettyi tappioon

Mac Kandji katsoi jo eteenpäin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti joutui pettymään sunnuntaina kotiyleisönsä edessä, kun pisteet matkasivat AC Oulun mukana pohjoiseen.

AC Oulu iski heti alussa ja sinetöi voittonsa aivan loppuhetkillä. Ottelun jälkeen FC Lahden kapteeni Macoumba Kandji oli pettynyt lopputulokseen. Kandji kertoi, että Lahdella oli kyllä paikkoja, mutta viimeistely ontui. Kandji kuitenkin katsoi tulevaisuuteen ja totesi, että pelejä on vielä paljon edessä.

– Oli raskas peli. He tekivät maalin aikaisin, mutta meillä oli paikkamme. Onneksi pelejä on vielä paljon jäljellä. Tiedämme, että osaamme pelata. Nyt meidän vain tarvitsee pelata tasollamme, Kandji tiivisti.

Myös FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli oli pettynyt lopputulokseen. Zenelin mukaan Lahti menetti liikaa palloja keskikentällä. Päävalmentaja myönsi, että lahtelaiset eivät saaneet rikottua tarpeeksi AC Oulun muotoa.

– Onnittelut oululaisille voitosta ja kolmesta pisteestä. Menetimme liikaa palloja keskikentällä ja vierailija pääsi myös rokottamaan siitä aikaisin. Pystyimme kuitenkin luomaan aikaisen maalin jälkeen paikkoja ja hallitsemaan kenttätapahtumia.

- Toisella jaksolla emme saaneet rikottua enää AC Oulun muotoa ja emme pystyneet pelaamaan palloja muodon sisään, Zeneli harmitteli.

Lisää uutisia