AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 22.5.2022

"Meno näytti tosi hyvältä" - Haka valmiina haastamaan HJK:n

"Meno näytti tosi hyvältä" - Haka valmiina haastamaan HJK:n

Haka matkaa klassikkoon Klubin vieraaksi sunnuntaina. (Kuva: Tara Jaakkola)

Sunnuntaina on edessä Veikkausliigakauden ensimmäinen klassikko -ottelu, kun FC Haka matkustaa Helsingin Jalkapalloklubin vieraaksi Bolt Arenalle

Lähellä tappioputkeen ajautumista ollut Haka sai kahdessa viimeisimmässä ottelussaan rivinsä kasattu ja edelliset kolme puoliaikaa ovatkin olleet taistelevaa, sekä energistä jalkapalloa, juuri päävalmentajansa Teemu Tainio näköistä siis.

Peli-ilmeen lisäksi henkistä vahvuutta nähtiin edellisessä ottelussa, kun koskilaiset nousivat viimeisellä minuutilla tasoihin Seinäjoen Jalkapallokerhoa vastaan. Janne-Pekka Laineen kova laukaus painui yläriman kautta sisään ja valkopaitojen riveissä juhlittiin, kuin voittoa. Henkisesti piste oli äärimmäisen tärkeä myös jatkoa silmälläpitäen.

– Kyllä tuommoiset onnistumiset pelin viime hetkillä kasvattaa itseluottamusta ja joukkueen henkistä kanttia. Varmasti se tulee näkymään myös pidempäänkin kuin vaan seuraavassa pelissä, uskoo myös Hakan valmentaja Ossi Virta.

HJK-ottelun kynnyksellä Hakasta huokuukin jälleen itseluottamus.

– Meno näytti tosi hyvältä!

- Jätkät oli terävällä jalalla liikkeellä ja itseasiassa viimeisimmissä peleissä (KuPS, SJK, HJK) on ollut aika hyvät nämä valmistavat treenit, Virta totesi lauantain viimeistelytreeneistä.

HJK - FC Haka Bolt Arenalla sunnuntaina 22.5. kello 18.30. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia