AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.20 // 20.5.2022

Tim Sparv jättää jäähyväiset kotiyleisölle kesäkuussa Huuhkajien Nations League -ottelussa

Tim Sparv jättää jäähyväiset kotiyleisölle kesäkuussa Huuhkajien Nations League -ottelussa

Tim Sparv ilmoitti uransa päättymisestä joulun alla viime vuonna. (Kuva: Juha Tamminen)

Huuhkajien pitkäaikainen kapteeni Tim Sparv esiintyy vielä kerran kotiyleisön edessä, kun Huuhkajat kohtaa Bosnia-Hertsegovinan Nations Leaguen ottelussa Olympiastadionilla kesäkuussa.

Suomalaisyleisöllä on mahdollisuus osoittaa arvostustaan viime vuonna uransa päättäneelle Tim Sparville lauantaina 4.6., kun Sparv jättää jäähyväisensä Pohjoiskaarteelle ja kotiyleisölle ennen Bosnia-Hertsegovina-ottelua alkaen kello 18.30.

– Huuhkajien fanit ovat aina olleet iso osa uraani. He ovat tarjonneet upeita hetkiä ja loistavaa kannustusta, niin hyvinä kuin huonoina aikoina. Hienoa, että saan vielä kiittää kotiyleisöä – ja erityisesti uskomatonta Pohjoiskaarretta – Olympiastadiolla kesäkuussa. Jo nyt saan kylmiä väreitä ajatuksesta, että me tapaamme pian Huuhkajien kotikentällä, Sparv tunnelmoi Palloliiton verkkosivuilla.

Sparv pelasi A-maajoukkueessa yhteensä 84 ottelua vuosina 2009-2021. Kapteeni johdatti kentällä Huuhkajat historiallisesti kesän 2021 EM-lopputurnaukseen.

Keskikentän taistelijan viimeiseksi otteluksi A-maajoukkuepaidassa jäi Olympiastadionilla viime syyskuussa pelattu MM-karsintaottelu Kazakstania vastaan. Seurajoukkueuransa viimeiset ottelunsa Sparv pelasi syksyllä HJK:n paidassa ja päätti uransa Suomen mestarina.

Lisää uutisia