AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 18.5.2022

"Meidän täytyy ratkaista voitot aiemmin" - SJK-luotsi Gómez pettyi tasapeliin

"Meidän täytyy ratkaista voitot aiemmin" - SJK-luotsi Gómez pettyi tasapeliin

Joaquin Gómez myöntää SJK:n elävän vaikeita hetkiä. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n kotimatka tiistaina Valkeakoskelta sujui hiukan mollivoittoisissa merkeissä voiton FC Hakaa vastaan karattua viime sekunneilla.

SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez oli joukkueen pelaamiseen pääosin tyytyväinen ja etenkin johtomaalin jälkeen peli oli Gómezin mukaan hyvin hallussa.

- Mielestäni kilpailimme hyvin. Ensimmäisellä puoliajalla emme olleet ihan niin hyviä, mutta toisella puoliajalla syöttelimme hyvin ja pidimme palloa paremmin. Emme luoneet huippupaikkoja, mutta pääsimme lähemmäs ja lähemmäs Hakan maalia, joka johti lopulta maaliin.

- Emme pudonneet liikaa kuten viime pelissä maalin jälkeen. Kamppailimme ja puolustimme hyvin suurimman osan ottelusta, Gómez luonnehti.

Ratkaiseva herpaantuminen tuli kuitenkin syvällä lisäajalla, kun Hakan Janne-Pekka Laine murtautui vahvasti laukaisupaikkaan ja täräytti pallon maaliin yläriman kautta.

- Se todella sattuu päästää voitto käsistä ottelun viimeisellä sekunnilla. Se oli hieno maali, mutta hän onnistui pujottelemaan neljän pelaajamme ohi. Siitä olen hyvin pettynyt, mutta tämä on se tilanne jonka kanssa elämme. Marginaalit eivät kääntyneet toivomamme suuntaan ja nyt meidän täytyy aloittaa alusta.

Gómez myöntää, että SJK:lla on nyt käsillä vaikeat ajat, vaikka kevään tappioputki onkin jo saatu poikki.

- Tällä hetkellä taistelemme päästäksemme tästä tilanteesta pois. Kaikilla on omat odotukset, ja kun olet tilanteessa, jossa olet hävinnyt viisi peliä, niin henkisesti se on kova isku. Yritämme päästä siitä kovalla työllä ja taistelutahdolla, Gómez zanoi.

- Emme ole se joukkue, joka olimme muutama kuukausi sitten ja yritämme päästä siihen, ettei meidän tarvitse puolustaa 1-0-johtoa viimeiseen sekuntiin. Meidän täytyy ratkaista voitot aiemmin.

Lisää uutisia