AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.20 // 17.5.2022

"Ei voi olla kuin tyytyväinen taisteluilmeeseen" - Tainiolta kiitokset Hakan pelaajille

"Ei voi olla kuin tyytyväinen taisteluilmeeseen" - Tainiolta kiitokset Hakan pelaajille

Kuva: Juha Tamminen

FC Haka nousi viime hetkillä tiistaina kotiottelussaan 1-1-tasapeliin SJK:ta vastaan.

Peli ei saanut tasoitusosuman jälkeen enää jatkua, vaan erptuomari Oliver Reitala vihelsi ottelun päättyneeksi. Vaikka lopputulos oli tasapeli, niin kentällä nähtiin vihellyksen jälkeen kuin voittoa juhlineet koskilaiset, sekä tappiotunnelmissa olleet seinäjokelaiset.

Tyytyväinen, sekä helpottunut oli myös Hakan päävalmentaja Teemu Tainio ottelun jälkeen.

– Ei voi olla kuin tyytyväinen tuohon jätkien taisteluilmeeseen. Kuitenkin muistaa, että kolme tappiota alla, niin siinä voi monella joukkueella tai pelaajalla selkä niin sanotusti nitkahtaa, mutta me painettiin loppuun asti.

– Boksiin saatiin painetta ja alettiin laittaa sinne vähän isompaa kaveria luomaan kaaosta, ja sitten Japelta hieno yksilösuoritus. Just katoin videolta, niin se laukaus oli jo maalissa, mutta pojat saa tapella keskenään kenen nimiin se maali tulee, mutta sillä ei ole niin väliä.

Avausjaksolla puhuttaneeseen tilanteeseen, jossa kotiyleisö vaati rangaistuspotkua Tainiolla oli kuitenkin selkeä näkemys.

– Mulle isä opetti aikoinaan, että ellei tuomari vie palloa pilkulle, niin se ei ole rankkari.

Lisää uutisia