AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 14.5.2022

Miguel Grau pettyi Interin esitykseen - "Olimme liian kaukana omasta parhaastamme"

Miguel Grau pettyi Interin esitykseen - "Olimme liian kaukana omasta parhaastamme"

Interin juhlat jäivät puolitiehen lauantaina. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Inter joutui tyytymään lauantaisessa kotiottelussaan HIFK:ta vastaan värikkäiden vaiheiden jälkeen tasapeliin.

Johtoasema ottelussa vaihtui puolelta toiselle ja lopussa Interillä oli vielä paikka sinetöidä pisteet rangaistuspotkusta, mutta Benjamin Källmanin laukaus viuhui selvästi yli maalin. Interin päävalmentaja Miguel Grau ei kuitenkaan nostanut rangaistuspotkutilannetta ottelusta päällimmäisenä esiin.

– Alussa emme olleet riittävän keskittyneitä. Tiesimme heidän olevan hyviä erikoistilanteissa ja he tekivät maalin heti ensimmäisestään. Sen jälkeen joukkue oli rohkea, pelasimme ihan hyvin ja pääsimme tasoihin.

- Sitten toisella jaksolla pääsimme nopeasti johtoon, mutta sen jälkeen meidän olisi pitänyt hallita ottelua paremmin, Grau kertasi.

Graun mukaan peli kaikkineen ei ollut sellaista, jota hän olisi toivonut näkevänsä.

– Annoimme heille liian monta vastaiskumahdollisuutta. Meidän olisi myös pitänyt liikuttaa palloa nopeammin, suojella rangaistusaluettamme paremmin ja pitää palloa. He tekivät rankkarista maalin ja me emme, mutta se ei muuta kokonaisuutta. Olimme liian kaukana omasta parhaastamme, Grau harmitteli.

Lisää uutisia