AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 12.5.2022

"Meillä on paljon varaa parantaa" - piste HJK:lta ei tyydyttänyt FC Lahtea

"Meillä on paljon varaa parantaa" - piste HJK:lta ei tyydyttänyt FC Lahtea

Ilir Zeneli näki varaa parantaa vielä paljon. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti puristi torstaina pisteen HJK:lta, mutta Kuhnurileiriin jäi tunne, että enemmänkin olisi ollut otettavissa.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli ei ollut tyytyväinen pisteeseen. Hän löysi omiensa otteista paljon parannettavaa. Zenelin mukaan joukkue meni pelillisesti eteenpäin, mutta viimeinen kolmannes hyökkäyspäässä tuottaa edelleen ongelmia.

– Meillä on paljon varaa parantaa. Klubi ei anna mitään ilmaiseksi, joten myös puolittaiset paikat pitää hyödyntää paremmin. Meillä oli paljon huolimattomuusvirheitä. Pelillisesti menimme eteenpäin, mutta viimeisellä kolmanneksella meidän pitää olla selkeämpiä ja rohkeampia.

- Pelaajat eivät uskalla tehdä äkkinäisiä liikkeitä, kun kenttä saattaa pettää alta. Olosuhteet ovat kuitenkin mitä ovat, joten pisteeseen on tyytyminen, Zeneli summasi.

Ottelun avausmaalin tehnyt Teemu Penninkangas kertoi ottelun lopun olleen puolustustaistelua. Penninkangaskin manasi joukkueen tekemiä helppoja virheitä.

– Tämä oli taistelupiste. Ottelu meni puolustustaisteluksi. Emme pystyneet pitämään toisella jaksolla palloa ja meille tuli paljon helppoja pallonmenetyksiä. Klubi hyökkäsi nopeasti oikealta ja meillä oli huono kenttätasapaino ja he onnistuivat maalinteossa.

- Tämä oli silti tärkeä piste, koska olemme aloittaneet kotona huonosti. Maali ja piste on hyvä alku, nyt vain seuraavissa otteluissa otamme voittoja. Mies on ainakin tikissä, Penninkangas kertoi.

Lisää uutisia