AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 9.5.2022

​"Yksi piste parempi kuin ei yhtään" – tasapelikin HIFK:ta vastaan kelpasi AC Oululle

​"Yksi piste parempi kuin ei yhtään" – tasapelikin HIFK:ta vastaan kelpasi AC Oululle

Ricardo Duarte muistutti kauden olevan pitkä. (Kuva: Juha Tamminen)

AC Oulu ja HIFK tasasivat lauantaina Raatissa pisteet lukemin 1-1 ja kumpikaan joukkue ei ollut tulokseen täysin tyytyväinen.

AC Oulun valmistautuminen otteluun ei sujunut täysin ongelmitta.

- Ottelu oli vaikea meille ja se vaati paljon kärsivällisyyttä. Pystyimme kuitenkin luomaan maalipaikkoja enemmän kuin tarpeeksi voittaaksemme. Kokoonpanosta putosi vielä kaksi pelaajaa flunssaoireiden takia, laivastonsinisten päävalmentaja Ricardo Duarte kertoi.

- Olemme olleet vaikeuksissa tämän asian suhteen, mutta saimme kuitenkin 17 pelaajaa kokoonpanoon. Pelaajien sitoutuminen on ollut mahtavaa ja he ovat pelanneet suunnitelman mukaan sekä kuten olemme harjoitelleet.

Itse ottelu oli kaikkineen varsin tasainen, eikä pistejakokaan ollut lopulta Duartelle kuin pieni pettymys.

- Olimme hieman vaikeuksissa HIFKin vastahyökkäysten kanssa ja he olivat vaarallisempia kuin halusimme. Meillä oli paikkamme tehdä toinen maali, mutta sääli ettemme saaneet sitä aikaiseksi.

- Niin kuin olen aiemminkin sanonut, että yksi piste on parempi kuin ei yhtään. Tämä on osa pitkää maratonia. Joskus on tunne, että olisimme ansainneet enemmän ja välillä pisteitä tulee erilaisella pelillä, Duarte pyöritteli.

Lisää uutisia