AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 3.5.2022

Inter-luotsi Miguel Grau manasi ratkaisumaalia - "HJK sai ilmaiset kolme pistettä"

Inter-luotsi Miguel Grau manasi ratkaisumaalia - "HJK sai ilmaiset kolme pistettä"

HJK haki pisteet Turusta tiistaina. (Kuva: Tara Jaakkola)

FC Inter joutui taipumaan tiistaina kotonaan niukkaan 0-1-tappioon HJK:lle ja ratkaisumaali puhutti jälkeenpäin.

Avausjakson lopulla Interin Matias Tamminen oli rangaistusalueella purkamassa HJK:N tilannetta ja puski pallon omaan käteensä. Käsiosumaa ei käy kiistäminen, mutta monta muuta mietinnän aihetta tulkinnanvarainen vihellys jätti. Interin päävalmentaja Miguel Grau ei voinut ymmärtää, että pallo vietiin pilkulle

– Teimme paljon hyviä asioita tänään, mutta se pilkku… Se ei ollut sääntöjen mukainen. Jos pallo olisi osunut suoraan käteen, se olisi ollut pilkku. Nyt osuma tuli oman puskun jälkeen, minkä ei olisi pitänyt olla pilkku. Se vihellys muutti ottelun, Grau totesi pettyneenä.

Petteri Forsell puolestaan sai toisella jaksolla toisen varoituksen ja sen myötä komennuksen suihkuun.

– "Pepin" kontakti minun pitää katsoa uudelleen. Vaikka pelasimme kymmenellä miehellä, niin me hyökkäsimme ja olimme urheita. Aiheutimme ongelmia isolle joukkueelle.

- HJK sai ilmaiset kolme pistettä. Tämä ei ole hyvä juttu. Olen silti ylpeä pelaajistani, he antoivat kaikkensa loppuun asti. Muutimme muotoamme ja saimme kaksi hyvää maalipaikkaa vajaamiehisenä, Grau kommentoi.

Toki Grau myönsi, että HJK:lla oli paikkansa ottelussa muutenkin ja peli on nyt pelattu, eikä tulos muuksi muutu.

– En sano, että kolme pistettä olisi kuulunut meille, mutta tasapeli olisi ollut oikeudenmukainen ilman sitä yhtä vihellystä, Grau harmitteli, mutta muistutti samaan syssyyn, että fokus käännetään heti huomisesta alkaen seuraavaan peliin.

Lisää uutisia