AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 2.5.2022

Interin Ruxi luottavaisena: "Hyviä asioita on tulossa joukkueelle"

Interin Ruxi luottavaisena: "Hyviä asioita on tulossa joukkueelle"

Ruxi ja muut Interin pelaajat kohtaavat tiistaina HJK:n. (Kuva: Juha Tamminen)

Ruxi on yksi Interin uusista kasvoista, jotka saapuivat rosteriin tälle kaudelle. Muutamat ensimmäiset kuukaudet Turussa ovat maistuneet entiselle AC Oulun pelaajalle.

– Olen iloinen täällä. Minulla oli taustalla kausi, jossa emme saaneet paljoa voittopelejä. Nyt se on ollut erilaista, kun pystymme taistelemaan voitosta joka ottelussa, kuten esimerkiksi HJK:ta vastaan. Meillä on todella hyvä ja laadukas joukkue. Kärsivällinen pitää kuitenkin olla, sillä moni pelaaja ja valmennusryhmä on uusi. Meidän pitää luottaa prosessiin, ja olemme hyvällä tiellä siinä. Hyviä asioita on tulossa joukkueelle ja seuralle tällä kaudella. Olen iloinen, kuinka kannattajat tukivat meitä viime ottelussa Veritas Stadionilla ja odotan samanlaista kannatusta läpi kauden. Uskon, että voimme antaa heille vielä paljon hurrattavaa, Ruxi aprikoi Interin verkkosivuilla.

Hän on muodostanut käytännössä koko alkukauden ajan vakiotoppariparin Rick Kettingin kanssa. Ruxi kertoo nauttineensa yhteispelistä hollantilaispelaajan kanssa.

– Rick on tosi hyvä kapteeni ja persoona. Meillä on samoja ajatuksia siitä, kuinka pitäisi puolustaa ja kuinka haluamme rakentaa peliä. Ajattelemme samoin jalkapallosta ja yritän ottaa häneltä oppia mahdollisimman paljon. Meillä on hyvä suhde ja persoonamme kohtaavat. Minulla on hyvä itseluottamus hänen vierellään pelatessani, ja olen erittäin iloinen, että saan pelata hänen kanssaan.

FC Inter isännöi tiistaina HJK:ta. Tiistain ottelu on Veikkausliigan kärkiotteluita. HJK on sarjassa kakkosena, kun se on voittanut viidestä pelistään neljä. Inter on voittanut yhden pelin vähemmän, jolla irtoaa sarjataulukosta neljäs sija. Myös HJK pääsee tulevaan otteluun voitto takataskussaan, kun se kaatoi viime viikolla Stadin derbyssä HIFK:n maalein 0-2.

Lisää uutisia