AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 30.4.2022

Pelaajia palaamassa riviin Interin sairastuvalta

Pelaajia palaamassa riviin Interin sairastuvalta

Matias Ojala on vielä jonkun viikon sivussa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Interin vappupelin kokoonpanosta puuttui muutama runkomies loukkaantumisten vuoksi.

Interin fysioterapeutti Ville Peltonen kertoi, mikä on vallitseva tilanne loukkaantuneiden suhteen.

– Joonas Lepistö, Juho Hyvärinen, ja Aleksi Paananen kärsivät pienistä vammoista. Tavoitteena, että koko kolmikko palaa täyteen joukkueharjoitteluun seuraavan yhden-kahden viikon aikana, ja peleihin sen jälkeen asteittain suorituskykyisinä, turhia riskejä ottamatta, Peltonen kertoi.

Harjoituksissa loukkaantunut Matias Ojala on edellä mainittua kolmikkoa hieman pidempään sivussa vammaansa kuntouttaen.

Kapteenistoon kuuluvan Juuso Hämäläisen kuntoutusprosessi etenee tällä hetkellä mallikkaasti, pikkuhiljaa kenttäkuormitusta lisäten. Arvio täyteen pelikuntoon pääsemisen aikataulusta ei ole muuttunut. Hämäläinen saatetaan nähdä joukkueharjoituksissa aktiivisesti mukana jo reilusti ennen sitä kesän aikana.

– "Jupi" on päässyt jo osittain joukkueharjoitteluun mukaan, syöttödrilleihin ja passiivisiin rooleihin. Vamman luonne on kuitenkin sellainen, että Juuso tarvitsee useita toistoja, erilaisia sekä vaativuudeltaan nousujohteisia tehtäviä ja suoritteita, Peltonen totesi.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia