AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 29.4.2022

"Omaa aktiivista peliä" - VPS ei lähde peruuttelemaan KuPS:n vieraana

"Omaa aktiivista peliä" - VPS ei lähde peruuttelemaan KuPS:n vieraana

KuPS ja VPS ovat kohdanneet kahdesti jo alkuvuonna. (Kuva: Juha Leskinen)

VPS matkaa perjantaiksi Kuopioon ja Väre Areenalle, jossa vastaan asettuu voittoputkella kauden avannut KuPS.

KuPS on Vepsulle tuttu vastustaja jo tältä kaudelta, sillä joukkueet kohtasivat pre-seasonilla kahdesti. Ensimmäinen näistä kohtaamisista oli tammikuussa pelattu Liigacupin ottelu, joka päättyi KuPS:n 3–1 -voittoon. Toisen kerran joukkueet kohtasivat maaliskuussa harjoitusottelussa, joka päättyi myöskin kuopiolaisten voittoon, tällä kertaa numeroin 3–0.

– KuPS on joukkueena muutenkin tuttu. Tietenkin kohdattiin kaksi kertaa pre-seasonilla, mutta pitää muistaa sekin, että heillä oli aika paljon pelaajia pois. Varsinkin ekasta pelistä oli tosi paljon pelaajia pois, ja toisessa oli sitten jonkun verran tullut takaisin pelaajia.

- KuPS:lla on tosi laadukas ja laaja materiaali. Siitä miten KuPS tulee pelaamaan, niin on vaikea kyllä sanoa, he pystyvät muuntautumaan niin monella tavalla. Hyvä joukkue vastassa, kertoo VPS-valmentaja Henri Sillanpää.

VPS ei aio lähteä Kuopioon kuitenkaan peruuttelemaan ja vain varjelemaan omaa maaliaan.

– Perjantaina tietysti näkee, mutta kyllä me nyt ollaan yritetty parhaamme mukaan valmistautua tähän. Pyritään lähtemään pelaamaan sitä omaa aktiivista peliä, ja se kuinka hyvin siinä sitten onnistutaan, niin KuPS:lla on siihen oma vaikutuksensa. Kyllä aika odottavaisin mielin mennään kohti huomista, ennakoi Sillanpää ottelua.

KuPS-VPS Väre Areenalla perjantaina 29.4. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia