AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 29.4.2022

"Kaikki kunnia Hongalle" - tappio oli pettymys FC Lahdelle

"Kaikki kunnia Hongalle" - tappio oli pettymys FC Lahdelle

Ilir Zeneli myönsi Hongan ansainneen voittonsa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka kirjasi perjantaina viikon toisen voittonsa kaatamalla FC Lahden vieraissa kahden toisen jakson maalin ansiosta 2-0.

Ottelun jälkeen täydet minuutit FC Lahden puolustuksessa luutinut Juho Pirttijoki oli pettynyt tulokseen. Pirttijoen mukaan Lahti oli ensimmäisellä jaksolla hyvin mukana, mutta romahti toisella jaksolla. Hän kuulutti tasapainoisen ottelusuorituksen perään.

– Ensimmäinen jakso meni kutakuinkin pelisuunnitelman mukaan. Toinen jakso oli sitten selvästi heikompi. En tiedä mistä se johtuu, että emme kyenneet säilyttämään tasoamme toisella jaksolla. Vastustaja teki maalin ja heti perään toisen.

- Meidän pitää kyetä tasapainoiseen 90-minuuttiseen. Honka teki paikoistaan maalit ja niin pitäisi meidänkin tehdä, Pirttijoki manasi.

Myös FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli oli ottelun jälkeen pettynyt. Hän antoi tunnustusta Hongalle ja totesi, että vastustaja ansaitsi voittonsa. Zenelin mukaan Lahti luopui toisella jaksolla pallosta liian helposti ja passivoitui ja se näkyi lopulta myös tulostaululla.

– Kaikki kunnia Hongalle, he ansaitsivat voittonsa. Ensimmäisellä jaksolla pystyimme pitämään Hongan pääsääntöisesti poissa maalipaikoilta ja heidän maalipaikkansa tulivat meidän karkeista virheistä. Toisella jaksolla luovuimme pallosta aivan liian helposti ja passivoiduimme.

- Kaksi kotiottelua ja kaksi tappiota tulevat koettelemaan joukkuetta, mutta onneksi meillä on kokeneita pelaajia, jotka osaavat kääntää tilanteen, Zeneli summasi.

Lisää uutisia