AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 24.4.2022

"On katseltu videoita sekä muuttolintuja" - AC Oulu hakee kauden avausvoittoaan Maarianhaminasta

"On katseltu videoita sekä muuttolintuja" - AC Oulu hakee kauden avausvoittoaan Maarianhaminasta

Kuva: Juha Tamminen

AC Oulu on matkustanut kaukaisimmalle vieraspaikkakunnalle Maarianhaminaan ja kohtaa IFK Mariehamnin sunnuntai-illan pelissä.

IFK Mariehamn on kirjannut kolmesta ottelusta kolme tasapeliä ja myös AC Oululla on voittotili tällä kaudella vielä avaamatta.

Laivastonsinisten voitto oli jo lähellä viikko sitten ja sitä katkeraa voiton menettämisen makua tuskin halutaan maistaa kovin äkkiä uudelleen. Viime ottelu Vaasassa on nyt käännetty voimavaraksi ja joukkueessa uskotaan vahvasti, että tuliaisina tuodaan kolme pistettä kotiin. Joukkue lepäsi alkuviikosta kaksi päivää, joten illan otteluun lähdetään virkein mielin taistelemaan voitosta.

- Meillä on positiivinen fiilis, sillä olemme kääntäneet viime pelin lopun pettymyksen voimavaraksi, kommentoi AC Oulun valmentaja Rauno Ojanen valmistautumista.

- Joukkue on valmistautunut normaalisti kentällä ja kentän ulkopuolella. Ollaan palauteltu, harjoiteltu ja katseltu videoita sekä muuttolintuja. Videot näkyivät hyvin, Ojanen murjaisee viitaten Heinäpään stadionhankkeen viivästyksiin lintujen laskennan myötä.

IFK Mariehamn - AC Oulu Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 24.4. kello 18.30. Kaikki kauden Veikkausliigaottelusta Ruudusta.

Lisää uutisia