AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 24.4.2022

​"Ehkä liian nopeasti tuleen" – IFK Mariehamnin John Owoerille lepovuoro sunnuntaina?

​"Ehkä liian nopeasti tuleen" – IFK Mariehamnin John Owoerille lepovuoro sunnuntaina?

John Owoeri on saanut enemmänkin vastuuta kuin suunniteltiin. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamnin kanssa aivan kauden kynnyksellä sopimuksen solminut John Owoeri on saanut edellisotteluissa vastuuta jopa aiottua enemmän.

Kokenut ja rutinoitunut nigerialaishyökkääjä on vastuuseen varmasti valmis, mutta ajatuksena IFK Mariehamnilla oli ajaa mies sisään joukkueeseen vähitellen. Toisin kuitenkin on käynyt, sillä Owoeri oli avauksessa heti peliluvan saatuaan Suomen Cupissa PIF:aa vastaan ja samoin viime viikonlopun ottelussa FC Honkaa vastaan.

- John joutui ehkä hiukan liian nopeasti tuleen, jos rehellisiä ollaan. Pelaaminen PIF:aa vastaan oli ihan ok, mutta yhtäkkiä hän oli avauksessa myös sen jälkeen Honkaa vastaan, mikä oli aika kovaa, IFK Mariehamnin päävalmentaja Daniel Norrmén myöntää.

- Pelikielloista ja loukkaantumisista johtuen näin kuitenkin kävi.

IFK Mariehamn isännöi sunnuntaina AC Oulua ja saa riviin takaisin pelikieltonsa kärsineen kärkimies Dén ja pelaajatilanne on muutenkin hyvä. Tämä saattaa merkitä Owoerille ainakin ottelun avaamista vaihdossa.

- Näin saattaa mahdollisesti olla, kun meillä on nyt useampi pelaaja takaisin rivissä, Mutta katsotaan, "Ahna" kuittaa.

IFK Mariehamn - AC Oulu Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 24.4. kello 18.30. Kaikki kauden Veikkausliigaottelusta Ruudusta.

Lisää uutisia