AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 23.4.2022

Miguel Grau hehkutti Interin voittoa – ”Ottelu oli meiltä todella hyvä”

Miguel Grau hehkutti Interin voittoa – ”Ottelu oli meiltä todella hyvä”

Miguel Graulla oli syytä iloon. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter otti kovan voiton, kun se aiheutti HJK:lle sen kauden avaustappion hakemalla 4-1-voiton Helsingistä. Interin päävalmentaja Miguel Grau suitsutti joukkueensa esitystä.

Edellisen kerran Helsingissä pelatessaan Inter pelasi kotiottelunsa FC Hakaa vastaan ja hävisi ottelun 0-2. Tällä kertaa Graun tunnelmat olivat korkeammalla.

– Tämä ottelu oli meiltä todella hyvä. HJK on huikea joukkue, mutta analysoimme heitä paljon ja tiesimme myös meidän saavan omat mahdollisuutemme, jos pelaamme hyvin, Grau kertoi Interin sivuilla.

Grau piti ottelun ratkaisevana hetkenä 1-1-tilanteessa HJK:n saamaa huippupaikkaa, jonka Walter Viitala Inter-maalilla selvitti. Heti seuraavasta hyökkäyksestään Inter teki toisen maalinsa.

– Se antoi meille uskoa, että voimme tehdä vielä enemmän. Pian sen jälkeen saimmekin rangaistuspotkun ja Tammisen neljännen maalin, päävalmentaja muistutti.

Vaikka jo viime kauden tehopörssin kärkipaikoille päässeet Petteri Forsell ja Benjamin Källman osuivat myös tänään, Grau nosti esille toisen nimen. Kaksi maalia syöttänyt ja lopuksi itsekin maalitilastoon päässyt Matias Tamminen sai valmentajan kehut.

– Hän tekee töitä kuin hullu jokaisissa harjoituksissa. Hän ei koskaan valita, vaikka hänet laittaisi mille tahansa pelipaikalle, oli sitten hyökkäyksessä tai laidassa. Koko taustaryhmä ja pelaajat ovat iloisia hänen puolestaan, Grau arveli tyytyväisenä.

Lisää uutisia