AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 22.4.2022

"Meidän pitää vain olla vielä nälkäisempiä" - tappio pettymys FC Lahdelle

"Meidän pitää vain olla vielä nälkäisempiä" - tappio pettymys FC Lahdelle

Pisteet matkasivat Kuopioon perjantaina. (Kuva: Lauri Ilola)

FC Lahden kauden ensimmäinen ottelu kotiyleisön edessä päättyi pettymykseen, kun KuPS vei pisteet matkaansa lukemin 0-1.

Ottelun jälkeen keskikentällä täyden ysikymppisen urakoinut Eemeli Virta oli erittäin pettynyt. Hän myönsi ensimmäisen jakson olleen lahtelaisille vaikea. Toisella jaksolla kotijoukkue paransi, mutta Virran mukaan viimeiseltä kolmannekselta puuttui nälkä.

– Ensimmäinen jakso varsinkin oli vaikea. Emme pelanneet maata pitkin. Paransimme toisella jaksolla ja pelasimme rohkeammin ja huomasimme, että ei vastustaja ollut ylivoimainen. Saimme ehkä toisella jaksolla paremmat paikat. Meidän pitää vain olla vielä nälkäisempiä ja raapia ne tehot, Virta summasi.

Myös FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli oli ottelun jälkeen pettynyt. Hänen mukaansa ensimmäisellä jaksolla Lahti oli välillä liian leveällä ja välillä liian kapealla. Zeneli myönsi, että KuPS piti lahtelaiset hyvin poissa vaarallisilta maalipaikoilta.

– Olimme ensimmäisellä jaksolla välillä liian leveällä ja välillä liian kapealla. Pääsimme toisella jaksolla hieman peliin kiinni ja skarppasimme. KuPS hallitsi kuitenkin pelin ja otti voiton.

- KuPS piti meidät todella hyvin poissa maalipaikoilta ja he puolustivat erittäin hyvin sekä pallollisesti ja ilman palloa, Zeneli summasi.

Lisää uutisia