AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.16 // 22.4.2022

FC Haka palkitsi kotiyleisön voitolla – ”Meidän pitää antaa ilonaiheita faneille”

FC Haka palkitsi kotiyleisön voitolla – ”Meidän pitää antaa ilonaiheita faneille”

Lee Erwin teki jo kauden neljännen maalinsa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan 2240-päinen kotiyleisö pääsi nauttimaan FC Hakan 2-1-voitosta HIFK:ta vastaan. Koskilaisten päävalmentaja Teemu Tainio oli iloinen joukkueen palkitessa kotiyleisön kauden toisella voitolla.

HIFK meni ottelussa johtoon, mutta Haka nousi tappioasemasta täyteen pistepottiin Lee Erwinin ja Stavros Zarokostasin maaleilla. Tainio oli luonnollisesti voittoon tyytyväinen.

- Oli tiedossa, ettei tule helppoa peliä. Alkuun päästimme maalin, mutta jaksoimme uskoa omaan tekemiseemme ja sitä kautta saimme kolme pistettä. Loimme mielestäni aika hyvän määrän paikkoja. Monesti käy niin, että jos ei saa isompaa johtoa, niin se paine kestää loppuun saakka. Jätkät kuitenkin kestivät hyvin ja saimme tärkeät kolme pistettä, Tainio kehui suojattejaan Hakan sivuilla.

Samalla Haka säilytti puhtaan kotitilin. Tainio oli iloinen, että joukkue pystyi palkitsemaan hienosti kannustaneen kotiyleisön voitolla.

- Meillä on kaksi kotipeliä ja kaksi voittoa. Se on myös yksi tosi positiivinen juttu.

- Se on yksi asia, jota olemme käyneet joukkueen kanssa läpi, että meidän pitää antaa ilonaiheita valkeakoskelaisille faneille. Kotivoitot ovat olleet parina edelliskautena vähissä ja mahtavaa, että olemme nyt aloittaneet kahdella kotivoitolla, Tainio iloitsi.

Lisää uutisia