AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 21.4.2022

"Siistiä päästä nurtsille pitkästä aikaa" - KuPS:n Tim Väyrynen vahvassa vireessä FC Lahtea vastaan

"Siistiä päästä nurtsille pitkästä aikaa" - KuPS:n Tim Väyrynen vahvassa vireessä FC Lahtea vastaan

Tim Väyrynen kiittelee tarjoilua. (Kuva: Juha Leskinen)

Perjantaina FC Lahden vieraaksi matkaavan Kuopion Palloseuran alkukausi on ollut vakuuttava.

Kolme voittoa maalierolla 6-2 on nostanut KuPS:n Veikkausliigan piikkipaikalle, vaikka vastassa ovat olleet sarjan kärkikamppailuun povatut FC Inter ja SJK sekä aina vaikea Ilves.

Talven Liigacupin otteluissa sekä harjoitusotteluissa maalinteko oli keltapaidoille ajoittain tervanjuontia, mutta maalintekotehokkuus on löytynyt sarjakauden alkumetreiltä lähtien. Joukkueen sisäisen maalipörssin kärkinimenä on kolme maalia naulannut Tim Väyrynen.

Kesken viime kauden joukkueeseen tullut Väyrynen on iskenyt KuPS:ssa pelaamissaan 16 Veikkausliigaottelussa jo komeat 12 maalia.

- Olemme ottaneet kolmea tärkeää voittoa kauden alussa hyvillä peliesityksillä. Omaan pelaamiseenikin voin olla ihan tyytyväinen, mutta totta kai haluan parantaa myös omia otteitani. On ollut mahtavaa pelata hyvien pelaajien kanssa ja tarjoilu on pelannut, tästä on hyvä jatkaa, Väyrynen tuumii ja jakaa kiitosta kanssapelaajilleen.

Perjantain kamppailu Lahden Hiihtostadionilla on myös molempien joukkueiden kauden ensimmäinen kamppailu luonnonnurmella. Hiihtostadionin nurmen kunto on herättänyt ottelun alla kysymyksiä, mutta viimeisten tietojen mukaan Hiihtiksen nurmi on talvehtinut hyvin ja kenttämestarien erinomaisen työn ansiosta ottelu päästään pelaamaan hyvissä olosuhteissa.

- On oikeastaan siistiä päästä pelaamaan nurtsille pitkästä aikaa, toivottavasti kenttä olisi myös kelvollisessa kunnossa. Toisaalta jos kenttä on heikommassa kunnossa, on tilanne molemmille joukkueille sama, emme ole miettineet sitä yhtään. Hyvät joukkueet pystyvät pelaamaan alustalla, kuin alustalla, hyökkääjä miettii.

FC Lahti-KuPS Lahden stadionilla perjantaina 22.4. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelusta Ruudusta.

Lisää uutisia