AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.16 // 20.4.2022

"Tiedämme että pitää pelata paremmin" - Conor Hazard näkee HJK:lla vielä varaa petrata

"Tiedämme että pitää pelata paremmin" - Conor Hazard näkee HJK:lla vielä varaa petrata

Conor Hazardilla on alla kaksi nollapeliä.

HJK on pitänyt Veikkausliigakauden alkuun oman maalinsa puhtaana jo 270 minuuttia ja lisäajat päälle ja ottanut kolme voittoa lukemin 1-0.

Puolustuslinjan lisäksi nollapeleistä on kiitettävä hyvin esiintyneitä HJK:n maalivahteja. SJK:ta ja VPS:ää vastaan nollapelin pitänyt Conor Hazard painottaa harjoituskauden olleen oppimista varten ja palaset loksahtivat paikoilleen sopivasti tosipelien alkaessa.

– Harjoituskausi oli kaikille oppimista, joukkue vasta tutustui toisiinsa. Olemme kehittyneet joka pelissä, mutta meillä on vielä paljon työtä jäljellä. Kausi on vasta alussa, ja haluamme kehittyä jokaisen pelin myötä entistä paremmiksi. Meidän pitää tehdä kovasti hommia, jotta saamme pidettyä tämän momentumin, Hazard toteaa.

HJK:n maalivahtiosasto on suoriutunut erinomaisesti: Jakob Tånnander pelasi nollapelin Veikkausliigan avausottelussa FC Honkaa vastaan ja pelikiellostaan vapautunut Hazard on tilkinnyt maalin kahdessa seuraavassa ottelussa. Maalivahdin rooli Klubissa on erilainen moneen muuhun seuraan verrattuna.

– HJK:n pelityylissä maalivahdin näkökulmasta on kyse aktiivisesta osallistumisesta peliin, oikeiden valintojen tekemisestä pallollisena ja isojen torjuntojen tekemisestä, kun joukkue tarvitsee sellaista. Koen onnistuneeni tässä tähän mennessä, kertoo Hazard.

Paineet ovat tuttuja skotlantilaisesta Celticistä lainasopimuksella HJK:ssa pelaavalle Hazardille. Hänen mukaansa myös Klubin pelaajat tiedostavat, että pelin pitää vielä kehittyä.

– Tiedämme, että meidän pitää pelata paremmin, haluamme dominoida pelejä enemmän. Olemme Suomen suurin seura, joten joukkueen jokainen jäsen tuntee paineen voittaa jokainen peli. Onneksi olemme voittaneet jokaisen Veikkausliigaottelun tähän mennessä. "On to the next one", Hazard ilmoittaa.

Lisää uutisia