AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.16 // 19.4.2022

"Tärkeä saada heti pisteitä kasaan" - Hakan Seth Saarinen on tyytyväinen kauden alkuun

"Tärkeä saada heti pisteitä kasaan" - Hakan Seth Saarinen on tyytyväinen kauden alkuun

Seth Saarinen avasi kauden maalitilinsä pääsiäisenä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Haka on aloittanut kauden hienosti nappaamalla kolmesta pelistä kaksi voittoa ollen kolmen kierroksen jälkeen sarjassa kolmantena.

Haka nappasi kauden toisen voittonsa sunnuntaina, kun FC Interin vaarallinen hyökkäyskalusto pysyi aisoissa ja samalla hyökkäyspäässä iskettiin omista paikoista tehokkaasti. Haka, HJK ja KuPS ovat ainoat joukkueet Veikkausliigassa joilla on vähintään kaksi voittoa kolmen avauspelin jälkeen. Sunnuntaina Interiä vastaan kauden avausmaalinsa puskenut Seth Saarinen on tyytyväinen kauden starttiin.

– Onhan tämä tosi hyvä alku, kun kolmesta pelistä on kaksi voittoa. On tärkeä saada heti pisteitä kasaan. Täytyy olla tuloksiin tyytyväinen, Saarinen toteaa tyytyväisenä.

Saarinen pääsi avaamaan tämän kauden osalta maalitilinsä, kun hän puski Stavros Zarokostasin keskityksestä Hakan toisen maalin Interin verkkoon.

– Luotin, että Stavros pääsee siinä vastustajan ohi ja tiesin, että tuollaisissa tilanteissa se keskitys tulee yleensä takatolpalle. Se ei ollut harjoiteltu kuvio, mutta osasin odottaa keskityksen tulevan sinne. Siitä oli helppo työ laittaa pää väliin, Saarinen kertaa osumaansa.

Hakan peli oli jo hyvin uomissaan talven peleissä ja sama tahti on jatkunut nyt Veikkausliigassa. Saarinen on tyytyväinen joukkueen esityksiin.

– Lukuun ottamatta ensimmäistä puoliaikaa Honka-ottelussa, olemme olleet kollektiivisesti hyviä. Olemme puolustaneet hyvin ja pystyneet tekemään myös maaleja.

Kahtena edellisvuonna Hakan alkukaudet ovat olleet tervanjuontia ja voittoja on saatu odottaa pitkään. Hyvä lähtö kauteen nostaa tunnelmia niin faneissa kuin joukkueen sisällä.

– Kyllä sen huomaa kopissa ja treeneissä. Joukkueessa on tosi positiivinen fiilis päällä ja pelaajilla on enemmän itseluottamusta. Hyvillä tuloksilla on iso vaikutus.

Lisää uutisia