AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.15 // 14.4.2022

Vidjeskog innolla Ilvekseen – ”Kaipasin lisää peliaikaa”

Vidjeskog innolla Ilvekseen – ”Kaipasin lisää peliaikaa”

Axel Vidjeskog on valmis auttamaan Ilvestä

Ilves ja Kuopion Palloseura ovat sopineet U21-maajoukkuerinkiin kuuluvan keskikenttäpelaajan Axel Vidjeskogin määräaikaisesta siirrosta Ilvekseen. Vidjeskog saapui Tampereelle torstaina ja hän on Ilveksen riveissä heinäkuun 17. päivään asti.

Torstaina 21 vuotta täyttävä Vidjeskog on FF Jaron kasvatti, joka on pelannut Ykkösessä yhteensä 35 ottelun verran. Maaleja hän tehtaili tuolloin kuusi kappaletta. Veikkausliigadebyyttinsä hän teki viime kaudella KuPSin paidassa ja kuudentoista ottelun aikana hän myös viimeisteli ensimmäisen maalinsa pääsarjatasolla.

– Kaipasin lisää peliaikaa itselleni ja kuulin Ilveksen kiinnostuksesta. Minulle oli helppo päätös tulla pelaamaan tänne, sillä Ilves on hieno seura ja meillä on täällä hyvä joukkue kasassa, Vidjeskog kertoo siirrostaan Ilveksen sivuilla.

Vidjeskog pystyy pelaamaan keskikentän eri sektoreilla. Nuori peluri kertoo olevansa pallovarma pelaaja, joka pitää mielellään palloa nauttii pelaamisesta pienissä tiloissa.

– Olen hyvä moottori joukkueelle ja jaksan juosta paljon. Teen myös hyviä riistoja, Vidjeskog kertoo ominaisuuksistaan.

Kauden tavoite on Vidjeskogille selvä.

- Tavoitteenani on auttaa Ilvestä voittamaan pelejä ja pelata mahdollisimman paljon, Vidjeskog sanoo.

Päävalmentaja Toni Kallion mukaan Ilves tarvitsi keskikentälleen lisää vahvistusta.

– Yusifin (Moussa) ja Tumen (Siira) loukkaantumisista johtuen meillä oli tarve saada keskialueelle tilapäisesti vahvistusta. Koska Ilves/2:sen keskialueen avainpelaajat ovat myös kärsineet loukkaantumisista viime aikoina, oli meidän käännettävä katseet tässä tilanteessa muualle, Kallio kommentoi.

Lisää uutisia