AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.15 // 14.4.2022

KuPS:n Axel Vidjeskog ja Hemmo Riihimäki siirtyvät lainalle

KuPS:n Axel Vidjeskog ja Hemmo Riihimäki siirtyvät lainalle

Axel Vidjeskog hakee peliaikaa Ilveksestä.

Kuopion Palloseuran keskikenttäpelaaja Axel Vidjeskog ja maalivahti Hemmo Riihimäki siirtyvät lainalle.

Torstaina 14.4. 21-vuotias syntymäpäiviään juhliva keskikenttäpelaaja Vidjeskog siirtyy Ilvekseen heinäkuun puoliväliin ulottuvalla lainasopimuksella. Vidjeskog kellotti viime kaudella minuutteja 16 Veikkausliiga-ottelussa, onnistuen iskemään myös uransa ensimmäisen Veikkausliiga-maalin FC Interiä vastaan. Tämän kauden avausottelussa FC Interiä vastaan Vidjeskog pelasi viimeiset 10 minuuttia KuPS:n 2-1 voitossa.

18-vuotiaan Riihimäen matka vie Tammisaareen ja Ykkösessä pelaavan Ekenäs IF:n riveihin kauden 2022 loppuun asti ulottuvalla lainalla. Riihimäki vietti viime kauden lainalla toisessa Ykkösen joukkueessa KPV:ssa. Riihimäki on myös Suomen nuorisomaajoukkueen vakiokasvoja ja EIF:ssa hänelle tarjolla tärkeitä peliminuutteja.

Lainasopimuksilla KuPS haluaa turvata nuorelle kaksikolleen vakituisia peliminuutteja. Sekä Vidjeskog että Riihimäki nähdään tärkeinä palasina KuPS:n joukkueessa tulevina vuosina, joten kauden edetessä tulevat peliminuutit tulevat kaksikolle tärkeään paikkaan.

Lisää uutisia