AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 10.4.2022

​"Kyse on pienistä yksityiskohdista" – IFK Mariehamn hakee vielä tehoja maalintekoon

​"Kyse on pienistä yksityiskohdista" – IFK Mariehamn hakee vielä tehoja maalintekoon

IFK Mariehamnin kauden avausmaali riitti pisteeseen. (Kuva: Santeri Rosenvall)

IFK Mariehamn pelasi toisen perättäisen tasapelinsä lauantaina, kun vierasottelusta HIFK:ta vastaan matkaan irtosi piste 1-1-tuloksella.

Aivan kuten avauskierroksella FC Lahtea vastaan IFK Mariehamn tuli otteluun erittäin vahvasti, mutta ilman tulosta. Dén tolppalaukausta lähemmäs maalia Grönvitt ei päässyt.

- Olimme ehkä vähän epätasaisia, mutta ensimmäiset parikymmentä minuuttia olivat loistavia, olisimme voineet johtaa 2-0 kymmenen minuutin jälkeen. Vastustajan johtomaali oli kylmä suihku niskaan ja menetimme vähän otetta sen jälkeen, IFK Mariehamnin päävalmentaja Daniel Norrmén sanoi Ålands Radiolle.

- Tulimme kuitenkin vahvasti taas toisella jaksolla ja saimme tasoituksen. Sitten tuli toisessa ottelussa peräkkäin punainen ja menetimme vähän otetta lopussa.

Vahid Hambon tasoitusmaali oli joukkueen ensimmäinen osuma kuluvalla kaudella. Norrmén näkee, että eväitä olisi ollut huomattavasti enempiinkin maaleihin.

- Kyse on pienistä yksityiskohdista, mutta tehokkuus on selkeästi pieni ongelma. Meidän maaliodottamamme on kuitenkin selvästi korkeampi.

Toinen asia, jossa on parantamisen varaa, on pelaaminen loppuun saakka täydellä miehistöllä. FC Lahti -ottelun tapaan Grönvitt päätti kamppailun lauantaina vajaalla Dén otettua sinänsä harmittomassa tilanteessa hyökkäyspäässä toisen varoituksensa.

- On selvää, että se toinen varoitus oli turha ja tätä asiaa kävimme jo heti pelin jälkeen läpi. Emme voi joka ottelussa ottaa punaista, se tulee aivan liian raskaaksi.

Lähde: Ålands Radio
Lisää uutisia