AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 9.4.2022

"Hienoa kohdata jälleen Ruxi" – AC Oulu valmis haastamaan Interin

"Hienoa kohdata jälleen Ruxi" – AC Oulu valmis haastamaan Interin

Ruxi edusti kaudella 2021 AC Oulua. (Kuva: Juha Tamminen)

Lauantai-iltapäivän ottelussa FC Inter – AC Oulu yksi mielenkiintoisia seurattavia on toppari Ruxi, joka siirtyi Laivastonsinisistä Sinimustiin viime kauden jälkeen.

AC Oulun valmentaja Teemu Tavikainen on mielissään tutun pelaajan kohtaamisesta, vaikka tämä vastapuolella nyt pelaakin.

- Hienoa kohdata jälleen Ruxi, vaikka hän onkin nyt raitapaitojen puolella. Hän n päässyt pelaamaan paljon turkulaisten alakerrassa ja odotettavaa on, että tulee pelaamaan myös Valkeakoskella meitä vastaan, Tavikainen toteaa.

Ruxi ei Tavikaisen mukaan ole toki ainoa pelaaja, jota kannattaa seurata lauantain kamppailussa.

- Omalta puolelta nostaisin Armend Kabashin. "Arkka" on erittäin kokenut, pallovarma ja rauhallinen pelaaja meidän keskikentällämme. Helposti jää isolta yleisöltä unholaan, mutta hän tekee 100% töitä aina joukkueen edun eteen.

Interiä vastaan AC Oulu lähtee allaan kauden avauksesta Vaasasta haettu tasapelipiste.

- Ihan hyvä fiilis, kun on nyt saatu kausi käyntiin. Toki hieman VPS-ottelun tulos harmittaa, mutta pelistä jäi myös paljon positiivisia asioita, joiden varaan voimme rakentaa tulevaa. Omaa pelaamista ollaan tässä keskitytty kehittämään ja me uskotaan, että niillä eväillä myös Inter saadaan ahtaalle, Tavikainen sanoo.

FC Inter-AC Oulu Valkeakosken Tehtaan kentällä lauantaina 8.4. kello 15.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelusta Ruudusta.

Lisää uutisia