AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 2.4.2022

"Tästä meidän on hyvä jatkaa" - Valakari iloitsi KuPS:n esityksestä

"Tästä meidän on hyvä jatkaa" - Valakari iloitsi KuPS:n esityksestä

Kuva: Juha Leskinen

KuPS avasi kautensa Veikkausliigassa ottamalla 2-1-kotivoiton FC Interistä.

Kauden avausottelusta otetun voiton myötä KuPS:n peräkkäisten tappiottomien otteluiden putki Veikkausliigassa venyi jo 22 ottelun mittaiseksi. Tappioton putki sivuaa HJK:n kausien 2013 ja 2014 aikana pelaamaa ennätystä.

KuPS:n päävalmentaja Simo Valakari oli äärimmäisen iloinen komean kotivoiton jälkeen.

- Olen todella tyytyväinen valmiuteemme omissa pallonhallintajaksoissa. Pelasimme fiksusti ja olimme valmiita myös pallon menetyksien jälkeen Interin tilanteenvaihtoihin, joissa heillä on äärimmäisen vaarallisia pelaajia. Näimme tänään kahden laadukkaan joukkueen viihdyttävän ja hyvätasoisen Veikkausliiga-ottelun. Tästä meidän on hyvä jatkaa kohti ensi viikon Ilves-ottelua, Valakari iloitsi.

Ennalta vieraiden vaarallisimmiksi tiedetyt Benjamin Källman ja Petteri Forsell pysyivät pääosin erinomaisesti KuPS-puolustuksen pihdeissä. KuPS:n kapteeni Henri Toivomäki jakoi kiitosta omilleen vahvasta puolustuspelaamisesta.

- Puolustimme tänään todella tiiviisti ja pelattiin hyvä ottelu. Hyökkäävät pelaajamme ja keskikenttämiehet tekivät valtavan työmäärän ja heille iso kiitos siitä. Helppo meidän oli puolustaa, kun jätkät ylempänä tekivät suurimman työn KuPS-kapteeni kiitteli.

Kuopiolaisten kilpailutilanne on tällä hetkellä kova ja joukkueen terveystilanne näyttää tällä hetkellä erittäin hyvältä. Valmennuksella onkin palaset käsissään myös erilaisiin taktisiin valintoihin pelaajavalintojen kautta.

- Eniten innoissani olen siitä, että moni pelaajistamme onnistui ottelussa todella hyvin ja vaihtopenkkimme on äärimmäisen kova. Kilpailutilanne joukkueessa on harvinaisen kova ja se puskee meitä kaikkia eteenpäin, sekä antaa meille erilaisia vaihtoehtoja pelaamiseemme, Valakari totesi.

Lisää uutisia