AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 2.4.2022

Kolme HJK-pelaajaa lauantaina Klubi 04:n vahvistuksena TPS-ottelussa

Kolme HJK-pelaajaa lauantaina Klubi 04:n vahvistuksena TPS-ottelussa

Arttu Hoskonen hakee tuntumaa HJK Klubi 04:stä.

Kolme HJK-pelaajaa vahvistaa lauantaina reservijoukkue HJK Klubi 04:ää harjoitusottelussa TPS:ää vastaan.

Turkuun matkaavat Veikkausliiga-avauksesta pelikiellossa oleva Murilo, loukkaantumisesta pelikuntoon toipunut Arttu Hoskonen sekä Matti Peltola.

– Viime vuoden tapaan pelaajiamme voi käydä 04:n peleissä silloin, kun se on mahdollista, ja palvelee isossa kuvassa niin molempien joukkueiden tavoitteita kuin yksittäisten pelaajien tilannetta aina kyseisellä hetkellä, edustusjoukkueen päävalmentaja Toni Koskela kertoo.

Edustusjoukkueen pelaajien visiitit HJK Klubi 04:ssä ovat siten suunnitelmallista valmistautumista kohti tiivistä kesää: Edessä on Veikkausliigan lisäksi myös Suomen Cupia ja europelejä, joten pelejä on luvassa paljon. Tätä ennakoiden HJK:n miehistössä riittää leveyttä, ja etenkin näin alkukaudesta pelirasitusta tarvitaan tasaisesti kaikille.

HJK Klubi 04 valmistautuu 19. huhtikuuta alkavaan Kakkosen kauteen. Ykkösessä pelaava TPS on vastassa tänään klo 14.30.

– Klubi 04:n tehtävänä on ennen kaikkea kehittää ja valmistaa nuoria pelaajiamme liigajoukkueeseen. Edustusjoukkueen pelaajien vierailut kokoonpanossa tuovat heille taatusti lisävirtaa, toteaa HJK:n urheilu- ja kehitysjohtaja Miika Takkula.

Lisää uutisia