AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 2.4.2022

Inter-luotsi Miguel Grau näki hyvääkin avauksessa tappiosta huolimatta - "KuPS on hyvä vastustaja"

Inter-luotsi Miguel Grau näki hyvääkin avauksessa tappiosta huolimatta - "KuPS on hyvä vastustaja"

KuPS oli niukasti Interiä vahvempi. (Kuva: Juha Leskinen)

FC Inter joutui lähtemään lauantaina pitkälle paluu matkalle Kuopiosta niskassaan niukka 1-2-tappio KuPS:lle.

Kuopiossa nähtiin ajoittain tasaväkistäkin taistelua, mutta kauden avaus päättyi kotijoukkueen 2-1-voittoon. Turkulaisten päävalmentaja Miguel Grau oli hyvin tyytyväinen Interin peliin, mutta vain ajoittain.

– Aloitimme todella hyvin, mutta KuPS pääsi tekemään maalit meidän virheistämme ensimmäisellä puoliajalla. Nopea tasoitus ensimmäisen maalin jälkeen oli tärkeä, sillä sen jälkeen pystyimme jatkamaan hyvällä energialla. KuPS:n toisen maalin jälkeen oli vaikeaa palata takaisin omaan peliin. Vaikka vastustajakin teki virheitä, emme pystyneet hyödyntämään niitä, Grau mietti.

Paikat tasoitukseenkin ottelun loppupuolella oli, mutta kunnon kiri jäi hiukan piippuun.

– Toinen puoliaika alkoi meiltä huonosti ja KuPS oli selkeästi parempi pitämään palloa. Ensimmäisen vaihdon jälkeen saimme rakennettua muutamia hyviä paikkoja maalille, jonka jälkeen rohkeus peliin ja hyökkäämiseen löytyi uudestaan.

– KuPS on hyvä vastustaja ja heitä vastaan pelaaminen ei ole helppoa etenkään vieraskentällä, Grau muistutti lopuksi.

Lisää uutisia