AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 22.3.2022

Markus Halsti Pelaajayhdistyksen lähettilääksi - "Sain apua ja haluan antaa panokseni nykypelaajille"

Markus Halsti Pelaajayhdistyksen lähettilääksi - "Sain apua ja haluan antaa panokseni nykypelaajille"

"Make" Halsti on tehnyt pitkän ja komean uran pelaajana. (Kuva: Juha Tamminen)

Markus Halsti ja Emma Immonen aloittavat Jalkapallon Pelaajayhdistyksen lähettiläinä.

Immonen jatkaa aktiivipelaajana Kansallisessa Liigassa edelleen. Halsti puolestaan on pelannut pitkän uran ulkomailla ja Suomessa sekä A-maajoukkueessa. Uran jatkuminen on vielä ainakin hiukan avoinna.

- Mahtavaa, jos pystyn omalla panoksellani edistämään suomalaisten futaajien arkea ja tuomaan Pelaajayhdistyksen lähemmäksi pelaajia. Odotan innolla, että pääsen haistelemaan pukukoppien ilmapiiriä sekä tutustumista lähemmin pelaajiin.

- Pääsen käyttämään omia vahvuuksiani sekä puhumaan pukukoppeihin asioista, jotka ovat lähellä sydäntäni: jalkapallosta sekä pelaajien asemasta Suomessa ja siitä mitä kaikkea JPY tarjoaa pelaajille, Halsti kertoo.

Halsti korostaa Pelaajayhdistyksen toiminnan tärkeyttä ja merkitystä.

- Puhtaasti omaan kokemukseen nojaten voin sanoa, että moni osapuoli pelaajan ympärillä puhuu olevansa juuri pelaajan puolella, ajatellen aina tämän parasta. Tämä on varmasti osa totuutta, mutta lopulta juuri Pelaajayhdistykset ympäri maailman ovat niitä, jotka todella ovat pelaajien puolella ja pyrkivät pyyteettömästi parantamaan pelaajien asemaa, niin kentällä kuin yhteiskunnassa.

- Itse sain tätä apua urani aikana ja juuri tämän takia haluan antaa myös oman panokseni nykyisille pelaajille, Halsti kertoo.

JPY-lähettiläiden työnkuvaan kuuluvat muun muassa pukukoppivierailut sekä pelaajien kontaktointi ja sitä kautta JPY:n toiminnan vieminen entistä enemmän pelaajien arkeen.

- On hienoa saada Emma ja Markus mukaan. Molemmat ovat loistavia persoonia, heillä on rutkasti kokemusta, molemmat ovat olleet jo osittain mukana JPY:n toiminnassa ja heillä on palava halu kehittää pelaajien asemaa Suomessa, toiminnanjohtaja Panu Autio kertoo.

- Meille on tärkeää nimenomaan saada pelaajalta pelaajalle -viestiä vahvasti esiin, joten jo senkin puolesta Emma ja Markus sopivat lähettiläiksi loistavasti, Autio lisää.

Lisää uutisia