AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.12 // 21.3.2022

HJK-maalivahti Conor Hazard valmiina kauteen - "Olen nauttinut joka minuutista"

HJK-maalivahti Conor Hazard valmiina kauteen - "Olen nauttinut joka minuutista"

Conor Hazard matkaa maajoukkuetehtäviin.

HJK:n riveihin täksi kaudeksi siirtynyt maalivahti Conor Hazard on viihtynyt seurassa mainiosti

HJK piti lauantaina FC Lahtea vastaan jälleen maalinsa puhtaana ja maalipuiden välissä oli Hazard, jolle nollapeli oli ensimmäinen Klubissa. Voiton takuumiehenä toiminut Hazard otti varsinkin toisella puoliajalla useita huipputorjuntoja.

– Tämä oli ensimmäinen otteluni Bolt Arenalla, nautin siitä paljon. Olen iloinen voitosta ja nollapelistä. Mielestäni pelasimme hyvin varsinkin ensimmäisellä puoliajalla ja kontrolloimme peliä. Heillä oli muutama hyvä paikka, mutta niitä tulee aina. Loistava esitys joukkueelta, olemme valmiita, kun Veikkausliiga alkaa parin viikon päästä, kommentoi tyytyväinen Hazard.

Hazard itse joutuu olemaan sivussa lauantaina 2.4. Bolt Arenalla pelattavasta Veikkausliiga-avauksesta. Hän sai marraskuussa punaisen kortin Celticin B-joukkueen Glasgow Cupin ottelussa Clyde FC:tä vastaan, jonka takia Hazard on pelikiellossa HJK:n kohdatessa FC Honka tarkalleen 13 päivän päästä.

– Pelikielto johtuu tuomarin huonosta päätöksestä Skotlannissa, ja valittavasti pelikielto on voimassa myös Suomessa, mistä en ole ollenkaan tyytyväinen – sen kanssa täytyy vain elää, turhautuu Hazard.

Nyt reilut pari kuukautta Suomessa ollut Hazard vaikuttaa sopeutuneen hyvin jalkapalloilijan elämään HJK:ssa – ainakin useat joukkuetoverit ovat maininneet Hazardin olevan pukukopin äänekkäimpiä henkilöitä.

– Mukavaa on ollut. En uskonut, että kotiutuisin näin hyvin. HJK on kohdellut minua loistavasti ja jätkät pukuhuoneessa ovat huipputyyppejä. Olen nauttinut joka minuutista täällä, Hazard kertoo.

Hazard puuttuu kokoonpanosta myös Klubin harjoituskauden viimeisestä ottelusta lauantaina 26.3. Hammarbya vastaan. Tällä kertaa syy on iloisempi: Hazard on valittu edustamaan Pohjois-Irlantia tulevissa maaotteluissa.

– Aion ottaa jokaisen päivän vastaan sellaisena kuin se tulee. Kiva päästä reissuun poikien kanssa, toivottavasti saadaan hyviä tuloksia, toteaa Hazard.

Lisää uutisia