AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 20.3.2022

"OmaSp Stadionilla on todella siisti tunnelma" - Nooa Laine viihtyy SJK:ssa mainiosti

"OmaSp Stadionilla on todella siisti tunnelma" - Nooa Laine viihtyy SJK:ssa mainiosti

Nooa Laine muistaa avausmaalinsa Veikkausliigassa hyvin. (Kuva: Juha Tamminen)

19-vuotias Nooa Laine, teki viime kaudella Veikkausliigadebyyttinsä SJK:n paidassa ja teki myös debyyttimaalin IFK Mariehamnin verkkoon.

Kaikkiaan pelejä SJK:n edustusjoukkueessa Laineella on kasassa 21 ja SJK Akatemiassa 15 ottelua. Laine on syntynyt Jyväskylässä ja aloittanut siellä myös jalkapallon.

Laine pelasi viime kaudella 18 ottelua Veikkausliigaa, ja ehti nähdä kaikki stadionit. Liigadebyytti tuli HJK:ta vastaan kotikentällä, ja debyyttimaali niin ikään OmaSp Stadionilla.

– Eka liigamaali kotikentällä IFK Mariehamnia vastaan on kyllä paras muisto. Varsinkin kun voitettiin. Lähdettiin siinä prässäämään, ja vastustajalta tuli vähän pitkä syöttö. Näin, että siinä on hyvä paikka katkaista. Sanotaanko, että mä vain potkaisin palloa ja se meni maaliin, kertaa Laine.

– Oon sanonut monta kertaa, että yritin tehdä maalia, mutta en mä ehkä sitten yrittänytkään, Laine nauraa.

Puoliksi malesialaiset sukujuuret omaava Laine viihtyy erinomaisesti SJK:ssa ja kehuu ennen kaikkea kotiotteluitten tunnelmaa.

– Kyllä meidän kotipeleissämme oli yksi parhaista, jollei jopa paras tunnelma, kaikista Veikkausliigan peleistä. Kyllä se, kun toisessa päässä on Klopit ja toisessa päässä junnut, jotka huutaa koko pelin ajan, niin kyllä se on siistiä. Oli todella siistiä pelata viime kaudella OmaSp Stadionilla ja se on kyllä todella siisti tunnelma, sanoo Laine.

Nooa Laine oli SJK:n InstaLIVE-vieraana perjantaina 18.3. Arttu Seppälän juontaman ohjelman voi katsoa sekä kuunnella tallenteena kokonaisuudessaan SJK:n Instagramista. Koko taltion kesto on noin 47 minuuttia.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia