AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 17.3.2022

FC Lahden pelaajia edustustehtäviin - Suomen, Latvian ja Kosovon maajoukkueet kutsuvat

FC Lahden pelaajia edustustehtäviin - Suomen, Latvian ja Kosovon maajoukkueet kutsuvat

Arlind Sejdiu on valittu jälleen Kosovon U21-maajoukkueeseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Tukku FC Lahden edustusjoukkueen pelaajia on valittu eri maajoukkueisiin.

Jo aikaisemmin Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueeseen valitun Anton Munukan lisäksi edustustehtäviin lähtevät Eduards Emsis, Altin Zeqiri ja Arlind Sejdiu.

FC Lahden keskikenttämies Eduards Emsis on valittu Latvian A-maajoukkueeseen. Latvia kohtaa harjoitusotteluissa Kuwaitin ja Azerbaidžanin maajoukkueet. Ottelut pelataan 25. ja 29. maaliskuuta Maltan Ta'Qali -stadionilla. Täksi kaudeksi FC Lahteen siirtynyt 26-vuotias Eduards Emsis on pelannut urallaan 16 A-maaottelua, joissa hän on tehnyt yhden maalin.

Altin Zeqiri ja Arlind Sejdiu ovat molemmat valittu Kosovon alle 21-vuotiaiden maajoukkueen matkaan. Kosovo kohtaa EM-karsinnassa kahdesti Slovenian. Kotiottelu pelataan 25.3. ja vierasottelu on 29.3. Zeqiri on pelannut kuusi maaottelua Kosovon alle 21-vuotiaiden paidassa ja Sejdiu debytoi viime vuoden viimeisessä maaottelussa tehden ottelun voittomaalin.

Lisää uutisia