AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.11 // 16.3.2022

​Kolme Veikkausliigapelaajaa Huuhkajissa – "Mielenkiintoista nähdä Miska Ylitolva tässä ympäristössä"

​Kolme Veikkausliigapelaajaa Huuhkajissa – "Mielenkiintoista nähdä Miska Ylitolva tässä ympäristössä"

Miska Ylitolva nousi ensi kertaa Huuhkajiin.

Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanervan keskiviikkona nimeämässä joukkueessa on mukana kolme Veikkausliigapelaajaa.

Kanerva on odotetusti – ja osin pakon sanelemana – tehnyt useampiakin muutoksia sitten edellisten tapaamisten loppuvuodesta.

- Jos vertaa viime marraskuuhun, niin kahdeksan pelaajaa on poissa. Kapteenistosta Tim Sparv, Paulus Arajuuri ja Joona Toivio jäivät sivuun maajoukkueesta. Mukana on nyt kolme pelaajaa ensi kertaa ja Miro Tenholla ei vielä ole minuutteja, mutta hän oli mukana marraskuun tapahtumassa jo, Kanerva kertasi.

HJK-kapteeni Tenhon lisäksi FC Interin Benjamin Källmanilla on tuntumaa Huuhkajista myös kentän puolelta ja nyt "Benny" palaa riviin. Melkoinen yllätysvalinta on kuitenkin HJK:n vasta 17-vuotias Miska Ylitolva, jota katsastetaan wingbackin paikalla ennen kaikkea tulevaisuutta varten.

- Miska on ottanut valtavan harppauksen pelissään ja pelannut Liigacupissa hyvin. On mielenkiintoista nähdä nuori pelaaja nyt tässä ympäristössä. Jos kehitys jatkuu samanlaisena, niin nähdään sitten kuinka pian hän on vakituisesti mukana.

Normitilanteessa mukana olisi varmasti Veikkausliigapelaajista ainakin HJK:n Jukka Raitala.

- Jugi sai silloin syksyllä punaisen kortin myötä kolmen ottelun pelikiellon, josta yhden ehti kärsiä. Hän on siis sivussa kesän ensimmäisistä otteluista ja hänen osaamisensa on hyvin tiedossa, joten nyt tehtiin tämä ratkaisu, Kanerva taustoitti.

Lisää uutisia