AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.10 // 13.3.2022

​IFK Mariehamn selvinnee säikähdyksellä loukkaantumisista – ei vakavia vammoja

​IFK Mariehamn selvinnee säikähdyksellä loukkaantumisista – ei vakavia vammoja

Riku Sjöroos on toipumassa taas vilustumisestaan. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamnin lauantainen ottelu Allsvenskanin Siriuksen vieraana vei kolme pelaajaa sairaslistalle, mutta mistään vakavammasta ei kenenkään kohdalla ole kysymys.

Sekä Baba Mensah että Vahid Hambo ja Jean-Christophe Coubronne joutuivat jättämään ottelun kesken loukkaantumisten takia. Kolmikko on palaamassa kuitenkin vahvuuteen suhteellisen nopeasti.

- Baban kohdalla kyse on takaiskusta vanhan vamman suhteen. Hän loukkasi lievästi jalkapöytäänsä harjoituksissa jokin aika sitten ja nyt ottelussa siihen tuli yhden tilanteen myötä taas tuntemuksia. Kyse ei ole vakavammasta, mutta hänen pelaamisensa keskiviikkona HJK:ta vastaan on epävarmaa, Grönvittin fysiikkavalmentaja Philip Garvö kertoi Ålandstidningenille.

Hambon osalta kyse oli puujalasta, mutta Garvö olettaa Hambon olevan harjoituksissa mukana jo maanantaina. Coubronne sai puolestaan potkun pohkeeseensa ja sitä hoidettiin Hambon tapaan jo paikan päällä ja hänenkään kohdallaan tuskin on kyse pitkästä poissaolosta.

- En pysty kuitenkaan sanomaan kuinka kauan hän on sivussa, ainakaan alkavan viikon harjoitusten ja HJK-ottelun osalta, Garvö kertoi.

Jo alun perin IFK Mariehamnilta olivat sivussa Timi Lahti, Riku Sjöroos, Yann Fillion ja Patrik Raitanen. Ensin mainittu kolmikko oli sivussa vilustumisen takia ja kaikkia odotetaan normaalisti harjoituksiin taas alkuviikolla. Raitasen tilanne sen sijaan on hiukan toinen.

- Hänellä on ollut jo nuoresta ongelmia polven kanssa ja hän kaatui ikävästi sen päälle harjoituksissa, mutta hänenkin pitäisi olla jo tulevalla viikolla taas harjoituksissa, Garvö sanoi.

Lisää uutisia