AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.10 // 10.3.2022

​"Jatkon pitäisi ratketa parin viikon sisällä" – Joel Karlström ei palaa IFK Mariehamniin

​"Jatkon pitäisi ratketa parin viikon sisällä" – Joel Karlström ei palaa IFK Mariehamniin

Joel Karlströmiä ei nähdä Grönvittissä ainakaan kaudella 2022. (Kuva: Juha Tamminen)

Viime kauden lainalla Husqvarna FF:ssa pelannut Joel Karlström ei palaa IFK Mariehamniin kaudelle 2022.

Paluu oli alkuperäisissä suunnitelmissa ainakin seuran puolelta ja Karlström on neuvotellut seurajohtaja Peter Mattssonin ja päävalmentaja Daniel Norrménin kanssa. Lopputulos on kuitenkin se, että Grönvittissä Karlströmiä ei tällä kaudella nähdä.

- Meillä on ollut tapaamisia, mutta kuten sanoin heille, tulen luultavasti muuttamaan Ahvenanmaalta syksyllä opiskelujen takia. Siihen ei kovin hyvin sovi se, että sitoutuisin koko kaudeksi IFK:hon, Karlström kertoo Ålandstidningenille.

Opinnot ei kuitenkaan ole ainoa syy taustalla. Hän ei ole missään vaiheessa täysin lyönyt itseään läpi Veikkausliigassa ja rooli ei olisi välttämättä ollut kovin iso nytkään

- Minulle jäi kuva, että he olisivat mielellään ottaneet minut ryhmään, tai ainakin siltä kuulosti. Omalta kohdalta ei kuitenkaan innosta niin hirveästi palata samaan rooliin, joka minulla on ollut aikaisemmin.

Opinnot eivät kuitenkaan merkitse jalkapallon jäämistä. Joulukuussa tehdystä leikkauksesta toipunut Karlström uskoo jatkon ratkeavan aivan lähiaikoina.

- Asun varmaan kevään ja kesän Ahvenanmaalla. Tämä on ainakin ajatus. Mitä jalkapalloon tulee, niin asioiden pitäisi ratketa lähiviikkoina – joka tällä tai seuraavalla, Karlström kertoo enempää paljastamatta.

Lisää uutisia