AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.09 // 2.3.2022

Atte Sihvonen päässyt hyvin sisälle Hakaan – ”Näin Hakan parhaana vaihtoehtona”

Atte Sihvonen päässyt hyvin sisälle Hakaan – ”Näin Hakan parhaana vaihtoehtona”

Atte Sihvonen on aloittanut vahvasti Hakassa. (Kuva: Jussi Rämä)

Yksi FC Hakan uusista pelaajista tällä kaudella on keskikenttäpelaaja Atte Sihvonen. Turkulaislähtöinen Sihvonen on ottanut nopeasti paikkansa joukkueessa.

Sihvonen pelasi viime kaudella TPS:ssa ja lukeutui pelipaikkansa parhaisiin Ykkösessä. Ei ollut siis ihme, että Veikkausliigajoukkueet olivat koputtelemassa hänen ovelleen kauden jälkeen. Lopulta hänen suunnakseen valikoituivat Valkeakoski ja FC Haka.

- Viime kauden jälkeen oli muutama yhteydenotto ja näin Hakan parhaana ja oikeana vaihtoehtona mihin siirtyä. Myös kahden vuoden sopimus osoitti, että Haka todella haluaa minut joukkueeseensa, Veikkausliigaa aiemmin RoPS:ssa pelannut Sihvonen kertoo Hakan sivuilla.

Sihvonen on päässyt hyvin mukaan joukkueeseen.

- Olen päässyt hyvin sisään. Mitä nyt tamperelaisilta tulee aina välillä kettuilua Turun murteesta, mutta on helpompaa, kun olemme Fribergin Niklaksen kanssa kahden miehen rintamassa, Sihvonen heittää.

Sihvonen on saanut hyvin vastuuta talven harjoituspeleissä ja Liigacupin otteluissa ottaen paikkansa Hakan keskikentän keskustassa. Hän on päässytkin hyvin mukaan joukkueeseen.

- Ihan hyvin on mennyt. Joulukuussa ehdin harjoitella joukkueen kanssa pari viikkoa ja sen jälkeen pelasimme harjoituspelit, jotka menivät ihan penkin alle. Niihin verrattuna olemme menneet hyvään suuntaan. Puolustuspelaaminen on hyvässä kuosissa ja myös hyökkäyspelaaminen on mennyt parempaan suuntaan.

Haka on alkuvuoden otteluissa tappioitta ja taskussa on paikka Liigacupin välierissä. Sihvonen avasi myös maalitilinsä Hakan paidassa lauantain ottelussa Ilvestä vastaan.

- Omalta kohdaltani ottelut ovat menneet ihan hyvin pelillisesti. Valmennus on tehnyt helpoksi meille pelaajille sen, mitä yritämme pelillisesti hakea. Olemme saaneet hyvin tuotua niitä asioita treeneistä myös peliin.

Hakan joukkue on koossa tulevaa kautta silmällä pitäen ja Sihvonen uskoo Hakan menestysmahdollisuuksiin.

- Näen, että nappisuorituksella voimme päästä ylempään loppusarjaan. Siihen on ihan hyvät mahdollisuudet, jos joukkueen kehittyminen jatkuu samalla tavalla kuin viimeiset 1,5 kuukautta.

Lisää uutisia