AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.08 // 21.2.2022

Pohjanmaan derby edessä - SJK:n Denys Oliinykilla on hyviä muistoja VPS:n kohtaamisista

Pohjanmaan derby edessä - SJK:n Denys Oliinykilla on hyviä muistoja VPS:n kohtaamisista

Liigacup on kilpaluna Denys Oliinykin mieleen. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK ja VPS kohtaavat keskiviikkona Liigacupin C-lohkon päättävässä Pohjanmaan derbyssä, jossa ratkotaan lohkosijoituksia ja VPS:n osalta myös jatkopaikan kohtalo.

SJK:n jatkopaikka varmistui jo viikonlopun tulosten myötä, mutta seinäjokelaisillakin on edelleen pelissä kotietu puolivälieriin. Derby myös sytyttää aina ja SJK:n Denys Oliinyk katsoo kohti keskiviikkoa hyvät muistot aiemmista kohtaamisista mielessään.

– Monesta pelistä on hyviä muistoja. Tein kaksi ensimmäistä Veikkausliiga-maaliani VPS:ää vastaan. Vuonna 2019 tein kotipelissä voittomaalin 94. minuutilla. Edellisessä liigakohtaamisessamme tein tasoitusmaalin kantapäälläni ja sekin tuli aika lopussa. Kaikki maalit ovat olleet joukkueelle tärkeitä, Oliinyk sanoo Ilkka-Pohjalaiselle.

– Derbyt ovat aina hyviä pelejä. He saivat hyvän tuloksen AC Oulua vastaan. VPS on hyvä joukkue ja kunnioitamme heitä.

SJK on koonnut kahdesta lohkovaiheen ottelustaan neljä pistettä ja Oliinykin mukaan Liigacup sopii erinomaisesti kilpailuna alkuvuoteen.

– Liigacup on hyvä kilpailu. Haluamme voittaa pelejä ja edetä askel kerrallaan. Meillä on uusi valmennustiimi ja uusia pelaajia. Meidän täytyy tutustua toisiimme paremmin ja ymmärtää toisiamme paremmin, ja nämä pelit ovat siihen hyviä.

- Mieluummin pelaan cup-otteluita kuin harjoituspelejä, Oliinyk linjaa.

SJK - VPS keskiviikkona 23.2. kello 18.00 Wallsport Areenalla. Ottelu näkyy kaikkien Liigacupin otteluitten tapaan suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia